Warenhuis Bloomingdale's bracht een advertentie uit die terecht felle kritiek oogstte. In de feestdagencatalogus verscheen een pagina waarin mannen worden aangemoedigd om hun vriendin dronken te voeren.

De suggestie van verkrachting werd begrijpelijk niet goed onthaald. Behalve weinig feestelijk, is de advertentie ronduit smakeloos en ongepast. Na de massale commentaar verontschuldigde het warenhuis zich op Twitter.

Het is niet de eerste keer dat reclamecampagnes de bal misslaan en heel misogyn uit de hoek komen. Bekijk hier een overzicht van enkele andere voorbeelden.

Warenhuis Bloomingdale's bracht een advertentie uit die terecht felle kritiek oogstte. In de feestdagencatalogus verscheen een pagina waarin mannen worden aangemoedigd om hun vriendin dronken te voeren. De suggestie van verkrachting werd begrijpelijk niet goed onthaald. Behalve weinig feestelijk, is de advertentie ronduit smakeloos en ongepast. Na de massale commentaar verontschuldigde het warenhuis zich op Twitter.Het is niet de eerste keer dat reclamecampagnes de bal misslaan en heel misogyn uit de hoek komen. Bekijk hier een overzicht van enkele andere voorbeelden.