Elke dag zetten we een categorie van de Knack Weekend Blog Awards in de kijker. Vandaag zijn de finalisten van de categorie Personal aan de beurt.

Sstrid Astrid neemt ons mee in haar dagelijkse leefwereld, van serieuzere topics tot de kleine ergernissen waarin velen zich zullen herkennen. Alles is doorspekt met een flinke dosis humor en zelfrelativering.

Lena Lena est la Lena vertelt op haar blog verhalen over dagelijkse beslommeringen alsook over serieuzere zaken. Daarnaast kan je er ook zeker terecht voor outfits, mode, handige tips en reisverhalen.

Tales from the crib Als een van de blogpioniers in België - ze bestaan al negen jaar - vertelt Lilith haar avonturen met haar gezin, zowel thuis als op een uitstap. De vlotte teksten zijn altijd voorzien aan een portie humor.

Houbi Dirk Houbrechts biedt op zijn blog vlotte, grappige postst over de actualiteit, maar ook over de dagdagelijkse bezigheden. Alles is bovendien voorzien van leuke animatie en foto's.

Altijd CommentaarDe Commentator is het alter ego van schrijfster Valerie Eyckmans en heeft, zoals ze zelf zegt, commentaar op alles, iedereen en overal. Het resultaat is een heerlijk sarcastische blog die zowat alle maatschappelijke aspecten op de korrel neemt.

Madama Zsa Zsa Madame Zsa Zsa houdt vooral van creatieve projecten wat duidelijk wordt als je op de blog rond surft. Je kan er terecht voor patronen, rokken en jurken, maar ook voor grappige anekdotes over haar gezin. De ideale plek om te bezoeken als je zelf creatief bent en ideeën wilt opdoen.

Oontje Ook bij Oontje staat creativiteit centraal. Ze houdt vooral van stoffen, naaien en fotografie. Daarnaast vindt je er ook persoonlijke verhalen en reistips.

Just Guidooohh Guido heeft het over cultuur, media, maatschappij en alles wat hem bezig houdt in zijn dagelijkse leven. Alles is voorzien van een persoonlijke touch, een duidelijke mening en veel humor.

Mangelmoes Deze jonge blog is van de Antwerpse Hanne die zich bezig houdt met architectuur, DIY en alle mooie dingen in het leven. Je vindt er beautytips, leuke verhalen en dat alles voorzien van mooie foto's.

70 percent pure Stephanie Duval vertelt op haar blog verhalen over alles wat ze mooi, interessant of inspirerend vindt; van een nieuw designlabel tot een tentoonstelling in New York. Stephanie voorziet ieder verhaal bovendien van de juiste foto's. (RDM)

Elke dag zetten we een categorie van de Knack Weekend Blog Awards in de kijker. Vandaag zijn de finalisten van de categorie Personal aan de beurt. Sstrid Astrid neemt ons mee in haar dagelijkse leefwereld, van serieuzere topics tot de kleine ergernissen waarin velen zich zullen herkennen. Alles is doorspekt met een flinke dosis humor en zelfrelativering. Lena Lena est la Lena vertelt op haar blog verhalen over dagelijkse beslommeringen alsook over serieuzere zaken. Daarnaast kan je er ook zeker terecht voor outfits, mode, handige tips en reisverhalen. Tales from the crib Als een van de blogpioniers in België - ze bestaan al negen jaar - vertelt Lilith haar avonturen met haar gezin, zowel thuis als op een uitstap. De vlotte teksten zijn altijd voorzien aan een portie humor. Houbi Dirk Houbrechts biedt op zijn blog vlotte, grappige postst over de actualiteit, maar ook over de dagdagelijkse bezigheden. Alles is bovendien voorzien van leuke animatie en foto's. Altijd CommentaarDe Commentator is het alter ego van schrijfster Valerie Eyckmans en heeft, zoals ze zelf zegt, commentaar op alles, iedereen en overal. Het resultaat is een heerlijk sarcastische blog die zowat alle maatschappelijke aspecten op de korrel neemt. Madama Zsa Zsa Madame Zsa Zsa houdt vooral van creatieve projecten wat duidelijk wordt als je op de blog rond surft. Je kan er terecht voor patronen, rokken en jurken, maar ook voor grappige anekdotes over haar gezin. De ideale plek om te bezoeken als je zelf creatief bent en ideeën wilt opdoen. Oontje Ook bij Oontje staat creativiteit centraal. Ze houdt vooral van stoffen, naaien en fotografie. Daarnaast vindt je er ook persoonlijke verhalen en reistips. Just Guidooohh Guido heeft het over cultuur, media, maatschappij en alles wat hem bezig houdt in zijn dagelijkse leven. Alles is voorzien van een persoonlijke touch, een duidelijke mening en veel humor. Mangelmoes Deze jonge blog is van de Antwerpse Hanne die zich bezig houdt met architectuur, DIY en alle mooie dingen in het leven. Je vindt er beautytips, leuke verhalen en dat alles voorzien van mooie foto's. 70 percent pure Stephanie Duval vertelt op haar blog verhalen over alles wat ze mooi, interessant of inspirerend vindt; van een nieuw designlabel tot een tentoonstelling in New York. Stephanie voorziet ieder verhaal bovendien van de juiste foto's. (RDM)