Het brein achter dit Instagramprofiel mocht als kind niet met poppen spelen en haalt zijn of haar tijd in als volwassene. Gelukkig voor ons resulteert dat in dit geniale concept. Geen enkel onderwerp uit de popcultuur wordt geschuwd. We zien Barbie als Rey uit Star Wars, Barbie als Caitlyn Jenner, Barbie als Miss World, Barbie als Adele, Barbie als Nicki Minaj, Barbie als Madonna en zo verder en zo voort.

Een meer originele manier om terug te blikken op het jaar zijn we nog niet tegengekomen.

2015: When Women ruled the galaxy. #starwarstheforceawakens #starwars #rey #leia #leiaorgana #boxoffice #jjabrams

Een foto die is geplaatst door adollworldafterall (@adollworldafterall) op

2015: The year of two Miss Universe. #missuniverse #missuniverse2015 #colombia #philippines #miss #steveharvey #mistake #fail #andthewinneris

Een foto die is geplaatst door adollworldafterall (@adollworldafterall) op

2015: The year of Hello. #adele #adelehello #hello #adele25

Een foto die is geplaatst door adollworldafterall (@adollworldafterall) op

(LP)

Het brein achter dit Instagramprofiel mocht als kind niet met poppen spelen en haalt zijn of haar tijd in als volwassene. Gelukkig voor ons resulteert dat in dit geniale concept. Geen enkel onderwerp uit de popcultuur wordt geschuwd. We zien Barbie als Rey uit Star Wars, Barbie als Caitlyn Jenner, Barbie als Miss World, Barbie als Adele, Barbie als Nicki Minaj, Barbie als Madonna en zo verder en zo voort. Een meer originele manier om terug te blikken op het jaar zijn we nog niet tegengekomen. (LP)