Wereldster Beyoncé roept haar fans op om kleding en andere kleine huishoudobjecten mee te brengen naar haar concert in het Antwerpse Sportpaleis op 14 en 15 mei. Dat staat te lezen op de website van de zangeres.

Zangeres Beyoncé werkt samen met enkele lokale welzijnsorganisaties om spullen in te zamelen voor mensen die het financieel niet makkelijk hebben. Tijdens haar nieuwe tournee zal ze in vijf Europese steden, waar ze ook zal optreden, haar fans vragen om kleding, elektronica en klein huishoudelijk materiaal mee te brengen naar het concert. Daar zullen de goederen worden verzameld en worden geschonken aan een lokale liefdadigheidsinstelling. Iedereen die spullen meebrengt naar het concert om daar achter te laten voor het goede doel, zal een tombolalotje krijgen. Tijdens de pauze zal er een trekking plaatsvinden. De eigenaar van het winnende lotje krijgt een verrassingscadeau van Beyoncé zelf.

Ook voor haar concert in België roept Beyoncé haar fans op om hun goed hart te laten zien en donaties mee te brengen naar haar concert in Antwerpen. De kleding en ander materiaal zal worden ingezameld en geschonken worden aan de Belgische organisatie Spullenhulp vzw. Dus een oproep aan de fans: laat op 14 en 15 mei jullie goed hart zien en wie weet krijg je een speciaal geschenk van Beyoncé zelf. Je kan de actie volgen op Twitter onder de hashtag #BeyGood. (LVR)

Meer informatie kan je vinden op de website van Beyoncé.

Wereldster Beyoncé roept haar fans op om kleding en andere kleine huishoudobjecten mee te brengen naar haar concert in het Antwerpse Sportpaleis op 14 en 15 mei. Dat staat te lezen op de website van de zangeres. Zangeres Beyoncé werkt samen met enkele lokale welzijnsorganisaties om spullen in te zamelen voor mensen die het financieel niet makkelijk hebben. Tijdens haar nieuwe tournee zal ze in vijf Europese steden, waar ze ook zal optreden, haar fans vragen om kleding, elektronica en klein huishoudelijk materiaal mee te brengen naar het concert. Daar zullen de goederen worden verzameld en worden geschonken aan een lokale liefdadigheidsinstelling. Iedereen die spullen meebrengt naar het concert om daar achter te laten voor het goede doel, zal een tombolalotje krijgen. Tijdens de pauze zal er een trekking plaatsvinden. De eigenaar van het winnende lotje krijgt een verrassingscadeau van Beyoncé zelf. Ook voor haar concert in België roept Beyoncé haar fans op om hun goed hart te laten zien en donaties mee te brengen naar haar concert in Antwerpen. De kleding en ander materiaal zal worden ingezameld en geschonken worden aan de Belgische organisatie Spullenhulp vzw. Dus een oproep aan de fans: laat op 14 en 15 mei jullie goed hart zien en wie weet krijg je een speciaal geschenk van Beyoncé zelf. Je kan de actie volgen op Twitter onder de hashtag #BeyGood. (LVR) Meer informatie kan je vinden op de website van Beyoncé.