Zangeres Beyoncé zal voor de eerste keer samenwerken met de website Rent the Runway, waar je designer jurken kan huren voor een fractie van de prijs die ze in de winkel kosten.

Beyoncé krijgt op de website haar eigen sectie, de Beyoncé Boutique, waar je een selectie te zien krijgt van haar favoriete stukken. Fans kunnen dan een item uit haar selectie kiezen en dat voor een ietwat redelijke prijs huren.

De selectie bevat vooral items die heel gelijkaardig zijn aan de stijl van de zangeres op het podium, dus denk maar aan veel glitter, jumpsuits, jurken en minirokjes. De prijzen variëren van 200 tot 4000 dollar.

"Ik vind het belangrijk dat vrouwen zich zelfzeker en goed in hun vel voelen. Daarom ben ik de samenwerking aangegaan", zegt Beyoncé tegen USA Today. "Het is meer dan enkel mooie kleren dragen, het is vrouwen zelfzeker en goed doen voelen." (RDM)

Zangeres Beyoncé zal voor de eerste keer samenwerken met de website Rent the Runway, waar je designer jurken kan huren voor een fractie van de prijs die ze in de winkel kosten. Beyoncé krijgt op de website haar eigen sectie, de Beyoncé Boutique, waar je een selectie te zien krijgt van haar favoriete stukken. Fans kunnen dan een item uit haar selectie kiezen en dat voor een ietwat redelijke prijs huren. De selectie bevat vooral items die heel gelijkaardig zijn aan de stijl van de zangeres op het podium, dus denk maar aan veel glitter, jumpsuits, jurken en minirokjes. De prijzen variëren van 200 tot 4000 dollar. "Ik vind het belangrijk dat vrouwen zich zelfzeker en goed in hun vel voelen. Daarom ben ik de samenwerking aangegaan", zegt Beyoncé tegen USA Today. "Het is meer dan enkel mooie kleren dragen, het is vrouwen zelfzeker en goed doen voelen." (RDM)