Van 5 tot 8 februari vindt in Tour & Taxis de Affordable Art Fair plaats. Het is de tweede editie van deze hedendaagse kunstbeurs, die de eerste keer in 2009 120.000 bezoekers lokte.

Het concept is revolutionair: kunst is er niet enkel en alleen voor de elite, maar voor iedereen die het kan boeien. U kunt er kunstwerken vinden van zowel Belgische als buitenlandse galerijen.

De beurs stelt werken te koop van onbekende jonge kunstenaars, maar ook van namen met een internationale reputatie, zoals Pierre Alechinsky.

Zoals de naam al doet vermoeden vallen de prijzen ook aardig mee: een afdruk van een kunstfotograaf bijvoorbeeld is verkrijgbaar vanaf 60 euro en het duurste werk kost 5000 euro. U kunt de kunstwerken ter plaatse laten inpakken en meenemen.

Aïsa Knockaert

Van 5 tot 8 februari vindt in Tour & Taxis de Affordable Art Fair plaats. Het is de tweede editie van deze hedendaagse kunstbeurs, die de eerste keer in 2009 120.000 bezoekers lokte.Het concept is revolutionair: kunst is er niet enkel en alleen voor de elite, maar voor iedereen die het kan boeien. U kunt er kunstwerken vinden van zowel Belgische als buitenlandse galerijen. De beurs stelt werken te koop van onbekende jonge kunstenaars, maar ook van namen met een internationale reputatie, zoals Pierre Alechinsky. Zoals de naam al doet vermoeden vallen de prijzen ook aardig mee: een afdruk van een kunstfotograaf bijvoorbeeld is verkrijgbaar vanaf 60 euro en het duurste werk kost 5000 euro. U kunt de kunstwerken ter plaatse laten inpakken en meenemen. Aïsa Knockaert