Hugh Hefner, belga
Hugh Hefner © belga

Volgens door de geciteerde immomakelaars is het huis echter nauwelijks de helft, of 80 à 90 miljoen dollar, waard. Dat meldt de Amerikaanse showbizzsite TMZ die het bericht publiceerde.

Geïnteresseerde kopers kunnen het huis bezoeken, maar de kamer van Hefner blijft voor mogelijke kopers gesloten, weet TMZ. En wie het vervolgens koopt, moet ermee instemmen dat de stichter van het blootblad er kan blijven wonen tot zijn dood.

Het magazine Forbes noemt de architecturale stijl van het huis gothisch/tudor. Volgens vele bezoekers is het in 1927 gebouwde huis in slechte staat.

De eigendom omvat behalve het huis ook drie gebouwen waar dieren verblijven, een kerkhof voor huisdieren, een tennisbaan, een waterval, een zwembad en een basketveld.

Playboy Mansion, Reuters
Playboy Mansion © Reuters
Volgens door de geciteerde immomakelaars is het huis echter nauwelijks de helft, of 80 à 90 miljoen dollar, waard. Dat meldt de Amerikaanse showbizzsite TMZ die het bericht publiceerde.Geïnteresseerde kopers kunnen het huis bezoeken, maar de kamer van Hefner blijft voor mogelijke kopers gesloten, weet TMZ. En wie het vervolgens koopt, moet ermee instemmen dat de stichter van het blootblad er kan blijven wonen tot zijn dood. Het magazine Forbes noemt de architecturale stijl van het huis gothisch/tudor. Volgens vele bezoekers is het in 1927 gebouwde huis in slechte staat. De eigendom omvat behalve het huis ook drie gebouwen waar dieren verblijven, een kerkhof voor huisdieren, een tennisbaan, een waterval, een zwembad en een basketveld.