Deze maandelijkse of jaarlijkse 'vegetarian calculator' berekent de gemiddelde impact die je hebt als vegetariër. Afhankelijk van hoelang je al vegetariër bent, geeft de calculator aan wat voor gevolgen dit voor de omgeving heeft gehad.

Eerst en vooral wordt aangegeven hoeveel dieren je 'gered' hebt, hierbij gaat het om een mix van alle dieren die door de mens verorberd worden. Daarnaast word je ook op de hoogte gebracht van de impact die jouw voedingskeuze heeft op de CO2-uitstoot.

Deze calculator zal zeker niet hét correcte antwoord bieden, maar het geeft wel een mooie indicatie en zet aan tot nadenken. Af en toe een vegetarische dag inlassen, kan al heel veel verschil maken. (AB)

Deze maandelijkse of jaarlijkse 'vegetarian calculator' berekent de gemiddelde impact die je hebt als vegetariër. Afhankelijk van hoelang je al vegetariër bent, geeft de calculator aan wat voor gevolgen dit voor de omgeving heeft gehad.Eerst en vooral wordt aangegeven hoeveel dieren je 'gered' hebt, hierbij gaat het om een mix van alle dieren die door de mens verorberd worden. Daarnaast word je ook op de hoogte gebracht van de impact die jouw voedingskeuze heeft op de CO2-uitstoot.Deze calculator zal zeker niet hét correcte antwoord bieden, maar het geeft wel een mooie indicatie en zet aan tot nadenken. Af en toe een vegetarische dag inlassen, kan al heel veel verschil maken. (AB)