Dat we bij Weekend.be de sneaker omarmen mag ondertussen wel duidelijk wezen, en we kijken dan ook heel erg uit naar de Converse All Star Well Worn collectie en het bijhorende Get Dirty feestje.

Shoes are boring; wear sneakers, we zagen de slogan al op menig Tumblr passeren maar leren het lesje het liefst van de meesters zelf: Converse. Voor de lancering van de All Star Well Worn collectie organiseert Converse dit jaar in 11 Europese steden een Get Dirty gig waar alles kan en alles mag. Shoes keep it clean, sneakers are dirty.

Headliners zijn onder meer Gallows, Ghostface Killah en The Raveonettes en in België mogen de smerige rock'n roll tunes van Black Box Revelation, de rockers van DeWolff en de indiepop van SX de avond opleuken.

Als u denkt dat dit het zoveelste fashionfeestje is dat u uitsluitend via Instagram zal kunnen volgen heeft u het mis. Tickets voor deze Get Dirty gig in Trix kan u hier bestellen en feestgangers krijgen sowieso een Converse goodiebag. Laat vrijdag 24 mei uw pumps dus in de kast, op Get Dirty geldt maar 1 regel: feesten! (KS)

Dat we bij Weekend.be de sneaker omarmen mag ondertussen wel duidelijk wezen, en we kijken dan ook heel erg uit naar de Converse All Star Well Worn collectie en het bijhorende Get Dirty feestje. Shoes are boring; wear sneakers, we zagen de slogan al op menig Tumblr passeren maar leren het lesje het liefst van de meesters zelf: Converse. Voor de lancering van de All Star Well Worn collectie organiseert Converse dit jaar in 11 Europese steden een Get Dirty gig waar alles kan en alles mag. Shoes keep it clean, sneakers are dirty. Headliners zijn onder meer Gallows, Ghostface Killah en The Raveonettes en in België mogen de smerige rock'n roll tunes van Black Box Revelation, de rockers van DeWolff en de indiepop van SX de avond opleuken. Als u denkt dat dit het zoveelste fashionfeestje is dat u uitsluitend via Instagram zal kunnen volgen heeft u het mis. Tickets voor deze Get Dirty gig in Trix kan u hier bestellen en feestgangers krijgen sowieso een Converse goodiebag. Laat vrijdag 24 mei uw pumps dus in de kast, op Get Dirty geldt maar 1 regel: feesten! (KS)