Brussels Airlines en MTWalls zetten de spotlight op verschillende humanitaire organisaties voor het goede doel met een reeks sterke beelden over Afrika.

Beelden prikkelen en vertellen verhalen. Omdat beelden meer zeggen dan 1000 woorden organiseren Brussels Airlines en haar b. foundation for Africa partners Artsen Zonder Grenzen, Memisa, Ex-Change en Artsen Zonder Vakantie samen een fotoveiling voor het goede doel.

De beelden van 'A Shot for Charity' werden genomen door bekende Belgische fotografen zoals Lieve Blancquaert, Wim De Schamphelaere, Griet Hendrickx, Cedric Gerbehaye,Tim Dirven en Joris Hermans en worden aangeboden via een exclusieve kunstveiling op de fotografiewebsite MTWalls.be. Via MTWalls zullen gesigneerde werken van de fotografen in een beperkte oplage worden geveild ten voordele van de vier bovengenoemde NGO's die actief zijn in Afrika.

De foto's worden verkocht als hoge-kwaliteitsafdrukken op de Belgische fotografiesite en de winst gaat rechtstreeks naar de goede doelen. Op 18 december wordt er als afsluiter een veiling georganiseerd in de hoofdkantoren van Brussels Airlines. De gesigneerde luxe-edities van de beelden gaan die avond onder de hamer onder het toeziend oog van de fotografen. De volledige opbrengst van dit evenement gaat naar de humanitaire organisaties.

Brussels Airlines, die met haar b.foundation for Africa humanitaire projecten in Afrika ondersteunt, wil met deze actie haar partners ondersteunen en onder de aandacht brengen. 'Als Afrikaspecialist komen we vaak in contact met mensen die te kampen hebben met armoede, ziekte, verwaarlozing en geweld. We willen daarom ook ons steentje bijdragen om de levensomstandigheden van de lokale Afrikaanse bevolking te verbeteren', zegt Ilse Verhelst, verantwoordelijk voor b.foundation bij Brussels Airlines. (LP)

Praktisch: Foto's te bestellen via http://www.mtwalls.be/brusselsairlines tot 24 december. Afsluitende veiling op 18 december in het Brussels Airlines hoofdkantoor.

Brussels Airlines en MTWalls zetten de spotlight op verschillende humanitaire organisaties voor het goede doel met een reeks sterke beelden over Afrika. Beelden prikkelen en vertellen verhalen. Omdat beelden meer zeggen dan 1000 woorden organiseren Brussels Airlines en haar b. foundation for Africa partners Artsen Zonder Grenzen, Memisa, Ex-Change en Artsen Zonder Vakantie samen een fotoveiling voor het goede doel. De beelden van 'A Shot for Charity' werden genomen door bekende Belgische fotografen zoals Lieve Blancquaert, Wim De Schamphelaere, Griet Hendrickx, Cedric Gerbehaye,Tim Dirven en Joris Hermans en worden aangeboden via een exclusieve kunstveiling op de fotografiewebsite MTWalls.be. Via MTWalls zullen gesigneerde werken van de fotografen in een beperkte oplage worden geveild ten voordele van de vier bovengenoemde NGO's die actief zijn in Afrika. De foto's worden verkocht als hoge-kwaliteitsafdrukken op de Belgische fotografiesite en de winst gaat rechtstreeks naar de goede doelen. Op 18 december wordt er als afsluiter een veiling georganiseerd in de hoofdkantoren van Brussels Airlines. De gesigneerde luxe-edities van de beelden gaan die avond onder de hamer onder het toeziend oog van de fotografen. De volledige opbrengst van dit evenement gaat naar de humanitaire organisaties. Brussels Airlines, die met haar b.foundation for Africa humanitaire projecten in Afrika ondersteunt, wil met deze actie haar partners ondersteunen en onder de aandacht brengen. 'Als Afrikaspecialist komen we vaak in contact met mensen die te kampen hebben met armoede, ziekte, verwaarlozing en geweld. We willen daarom ook ons steentje bijdragen om de levensomstandigheden van de lokale Afrikaanse bevolking te verbeteren', zegt Ilse Verhelst, verantwoordelijk voor b.foundation bij Brussels Airlines. (LP)Praktisch: Foto's te bestellen via http://www.mtwalls.be/brusselsairlines tot 24 december. Afsluitende veiling op 18 december in het Brussels Airlines hoofdkantoor.