Marc Lagrange deinsde er niet voor terug om de discussie aan te gaan met zijn naaktfotografie. Met de reeks 'God created...women' had hij onder meer aandacht voor de ouderwetse opvattingen van het Vaticaan, de nut van het celibaat en de onderdrukking van vrouwen. In 2013 lanceerde hij het boek 'Diamonds and Pearls' in 80 landen, wat hem heel wat internationale erkenning opleverde.

Ook modehuizen waren hem genegen, zo maakte hij in 2012 een fotoreeks voor het luxelabel Delvaux. In maart van dit jaar was een selectie van zijn iconisch werk te zien op de prestigieuze TEFAF art fair in Maastricht.

Marc Lagrange kwam om het leven bij een verkeersongeval op het Canarische eiland Tenerife. Verschillende bronnen uit zijn omgeving bevestigen dit trieste nieuws, volgens De Standaard.

Marc Lagrange deinsde er niet voor terug om de discussie aan te gaan met zijn naaktfotografie. Met de reeks 'God created...women' had hij onder meer aandacht voor de ouderwetse opvattingen van het Vaticaan, de nut van het celibaat en de onderdrukking van vrouwen. In 2013 lanceerde hij het boek 'Diamonds and Pearls' in 80 landen, wat hem heel wat internationale erkenning opleverde. Ook modehuizen waren hem genegen, zo maakte hij in 2012 een fotoreeks voor het luxelabel Delvaux. In maart van dit jaar was een selectie van zijn iconisch werk te zien op de prestigieuze TEFAF art fair in Maastricht. Marc Lagrange kwam om het leven bij een verkeersongeval op het Canarische eiland Tenerife. Verschillende bronnen uit zijn omgeving bevestigen dit trieste nieuws, volgens De Standaard.