Een Amerikaans bedrijf wil graag een graantje meepikken van de 'gekte' die in Engeland is ontstaan door de geboorte van de kleine prins George, zoontje van Prins William en Kate Middleton. Zo heeft het bedrijf een porseleinen pop 'Prins of Cambridge' op de markt gebracht, waarvoor je al gauw 150 dollar moet neertellen.

De porseleinen pop is gemaakt naar het voorbeeld van baby George en wordt op de markt gebracht door het Amerikaanse bedrijf Ashton-Drake Galleries. Dat is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van porseleinen poppen. De pop van baby George zou helemaal met de hand zijn gemaakt en draagt een doopkleedje. Voor dit jurkje liet het bedrijf zich inspireren door het originele doopkleed van Queen Victoria in 1840.

Uiteraard betaal je duur voor deze pop. Zo vraagt het bedrijf maar liefst 150 dollar voor de replica, al krijg je daar wel wat extra's bij. Elke pop is namelijk genummerd en je krijgt er een kussen bij met zijn naam en geboortedatum ingenaaid. Kortom, een 'must-have' voor de echte fans, al gruwelen wij wel een beetje bij dit soort van curiosa. (LVR)

Een Amerikaans bedrijf wil graag een graantje meepikken van de 'gekte' die in Engeland is ontstaan door de geboorte van de kleine prins George, zoontje van Prins William en Kate Middleton. Zo heeft het bedrijf een porseleinen pop 'Prins of Cambridge' op de markt gebracht, waarvoor je al gauw 150 dollar moet neertellen. De porseleinen pop is gemaakt naar het voorbeeld van baby George en wordt op de markt gebracht door het Amerikaanse bedrijf Ashton-Drake Galleries. Dat is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van porseleinen poppen. De pop van baby George zou helemaal met de hand zijn gemaakt en draagt een doopkleedje. Voor dit jurkje liet het bedrijf zich inspireren door het originele doopkleed van Queen Victoria in 1840. Uiteraard betaal je duur voor deze pop. Zo vraagt het bedrijf maar liefst 150 dollar voor de replica, al krijg je daar wel wat extra's bij. Elke pop is namelijk genummerd en je krijgt er een kussen bij met zijn naam en geboortedatum ingenaaid. Kortom, een 'must-have' voor de echte fans, al gruwelen wij wel een beetje bij dit soort van curiosa. (LVR)