Groenland-man Bartel Van Riet brengt samen met de Tree Musketiers het boek 'Groen achter uw oren' uit, een boek over buiten spelen met de natuur als enige speelgoed.

Gie, Tomas, Nander en Bartel hebben samen een boek geschreven dat zich vooral richt naar kinderen en waarin ze hen aanzetten om meer buiten te spelen. Het boek bevat veel prenten, spelletjes en leuke tips voor kinderen, maar is ook heel leerrijk. Zo wordt er uitgelegd hoe je een vogelkastje, een levend kamp of een moestuin maakt. Verder leggen ze ook uit hoe je een boom kan planten en voor welke dieren je moet oppassen in de natuur.

Bartel bracht eerder ook al het boek 'Groenland 2' uit. Een vervolg op zijn eerste boek over tuinieren waarin hij tips geeft voor luie tuiniers en voor mensen met een beperkte oppervlakte en/of budget. (RDM)

Groenland-man Bartel Van Riet brengt samen met de Tree Musketiers het boek 'Groen achter uw oren' uit, een boek over buiten spelen met de natuur als enige speelgoed. Gie, Tomas, Nander en Bartel hebben samen een boek geschreven dat zich vooral richt naar kinderen en waarin ze hen aanzetten om meer buiten te spelen. Het boek bevat veel prenten, spelletjes en leuke tips voor kinderen, maar is ook heel leerrijk. Zo wordt er uitgelegd hoe je een vogelkastje, een levend kamp of een moestuin maakt. Verder leggen ze ook uit hoe je een boom kan planten en voor welke dieren je moet oppassen in de natuur. Bartel bracht eerder ook al het boek 'Groenland 2' uit. Een vervolg op zijn eerste boek over tuinieren waarin hij tips geeft voor luie tuiniers en voor mensen met een beperkte oppervlakte en/of budget. (RDM)