Banksy, die zijn identiteit geheim wil houden, schreef als bijschrift bij de video: A Great British Spraycation. Daarmee verwijst hij naar 'staycation', het thuis doorbrengen van de vakantie, wat veel Britten tijdens de pandemie noodgedwongen deden.

Banksy maakte onder meer een rat die in een strandstoel hangt met een drankje, drie kinderen in een boot en een klein kind dat een zandkasteel maakt. Voor het laatste kunstwerk sloopte Banksy een steen uit de stoep en gebruikte het onderliggende zand om het zandkasteel te bouwen.

In de video zijn ook een aantal mensen te zien die reageren op het werk, kort nadat het is gemaakt. Een vrouw noemt het kind met het zandkasteel 'vandalisme', vanwege de gesloopte stoeptegel. (Belga)

Banksy, die zijn identiteit geheim wil houden, schreef als bijschrift bij de video: A Great British Spraycation. Daarmee verwijst hij naar 'staycation', het thuis doorbrengen van de vakantie, wat veel Britten tijdens de pandemie noodgedwongen deden.Banksy maakte onder meer een rat die in een strandstoel hangt met een drankje, drie kinderen in een boot en een klein kind dat een zandkasteel maakt. Voor het laatste kunstwerk sloopte Banksy een steen uit de stoep en gebruikte het onderliggende zand om het zandkasteel te bouwen. In de video zijn ook een aantal mensen te zien die reageren op het werk, kort nadat het is gemaakt. Een vrouw noemt het kind met het zandkasteel 'vandalisme', vanwege de gesloopte stoeptegel. (Belga)