De vader, die van de moeder gescheiden leeft, greep het motief van de tatoeages aan om hun zoon bij zich te houden. Volgens hem kampt zijn ex-partner echter ook met psychische en drugsproblemen, maar het zou vooral het tatoeage-argument zijn dat de doorslag gaf in het latere proces.

De jonge moeder stapte namelijk naar de rechtbank. Die kende de vrouw het hoederecht toe op voorwaarde dat ze niet langer de borst zou geven. De rechter vreest namelijk dat ze misschien een virus heeft opgelopen toen ze de tatoeages liet plaatsen. Nochtans zijn de HIV- en hepatitistests die zijn uitgevoerd negatief gebleken. De jonge vrouw heeft beroep aangetekend tegen de gerechtelijke uitspraak.

(Belga)

De vader, die van de moeder gescheiden leeft, greep het motief van de tatoeages aan om hun zoon bij zich te houden. Volgens hem kampt zijn ex-partner echter ook met psychische en drugsproblemen, maar het zou vooral het tatoeage-argument zijn dat de doorslag gaf in het latere proces.De jonge moeder stapte namelijk naar de rechtbank. Die kende de vrouw het hoederecht toe op voorwaarde dat ze niet langer de borst zou geven. De rechter vreest namelijk dat ze misschien een virus heeft opgelopen toen ze de tatoeages liet plaatsen. Nochtans zijn de HIV- en hepatitistests die zijn uitgevoerd negatief gebleken. De jonge vrouw heeft beroep aangetekend tegen de gerechtelijke uitspraak. (Belga)