Toen galerijhouder Pierre Gallet en Michel Culot van Vo Event de tentoonstelling twee jaar geleden in leven riepen onder de wimpel van Art Brussels was dat met de bedoeling om verzamelaars en liefhebbers de pareltjes van de tekenkunst te laten ontdekken.

Ondertussen is de tentoonstelling uit haar kinderkleren gegroeid en gaat het volledig onafhankelijk als Art On Paper door het leven. Een veertigtal internationale galerijen laten u in het Brusselse White Hotel het mooiste van de tekenkunst zien. Ook papierkunstenares Isabelle de Borchgrave, bekend van haar papieren jurken en kostuums, zal haar intrek nemen in een van de hotelkamers.

Naast gevestigde waarden krijgen ook jonge artiesten op Art On Paper een platform. Zo zal de jonge Belgische illustrator Achraf Amiri aan live drawing doen tijdens de vernissage, al kan u zijn werk achteraf natuurlijk nog steeds bezichtigen. Ook zullen er 2 studenten van Belgische tekenscholen beloond worden met een solovoorstelling in één van de kamers van het White Hotel. (KS)

Art On Paper, The Brussels Drawing Art Fair loopt van 4 tot 7 oktober in het White Hotel op de Brusselse Louizalaan. Meer info kan u op de website vinden.

Toen galerijhouder Pierre Gallet en Michel Culot van Vo Event de tentoonstelling twee jaar geleden in leven riepen onder de wimpel van Art Brussels was dat met de bedoeling om verzamelaars en liefhebbers de pareltjes van de tekenkunst te laten ontdekken. Ondertussen is de tentoonstelling uit haar kinderkleren gegroeid en gaat het volledig onafhankelijk als Art On Paper door het leven. Een veertigtal internationale galerijen laten u in het Brusselse White Hotel het mooiste van de tekenkunst zien. Ook papierkunstenares Isabelle de Borchgrave, bekend van haar papieren jurken en kostuums, zal haar intrek nemen in een van de hotelkamers. Naast gevestigde waarden krijgen ook jonge artiesten op Art On Paper een platform. Zo zal de jonge Belgische illustrator Achraf Amiri aan live drawing doen tijdens de vernissage, al kan u zijn werk achteraf natuurlijk nog steeds bezichtigen. Ook zullen er 2 studenten van Belgische tekenscholen beloond worden met een solovoorstelling in één van de kamers van het White Hotel. (KS)