Straatbeeldkunstenaars Ephameron en Thijs Kelder (DSTRUCT) toverden de spoorwegbrug aan de Plantin en Moretuslei in Antwerpen om tot een kleurrijke corridor.

De spoorwegbrug aan de Plantin en Moretuslei, een belangrijke toegangspoort naar het centrum van Antwerpen, stond er tot voor kort triestig bij. Beklad met graffiti en besmeurd met duivenuitwerpselen werd de brug onder handen genomen door twee grafische talenten, Ephameron en Thijs Kelder (DSTRUCT).

Samen met de Rotterdamse kunstproducent Mothership toverden ze de brug om tot een kleurrijk visitekaartje voor de stad Antwerpen. En een aangenamere plaats om in de file te staan.

Vincent Fobelets

Meer info over het project via deze link.

Straatbeeldkunstenaars Ephameron en Thijs Kelder (DSTRUCT) toverden de spoorwegbrug aan de Plantin en Moretuslei in Antwerpen om tot een kleurrijke corridor. De spoorwegbrug aan de Plantin en Moretuslei, een belangrijke toegangspoort naar het centrum van Antwerpen, stond er tot voor kort triestig bij. Beklad met graffiti en besmeurd met duivenuitwerpselen werd de brug onder handen genomen door twee grafische talenten, Ephameron en Thijs Kelder (DSTRUCT). Samen met de Rotterdamse kunstproducent Mothership toverden ze de brug om tot een kleurrijk visitekaartje voor de stad Antwerpen. En een aangenamere plaats om in de file te staan.Vincent FobeletsMeer info over het project via deze link.