Op het gala 'Charity for Clarity' in Antwerpen heeft veilinghuis Christie's maandagavond een unieke set van 18 diamanten juwelen geveild. De juwelen werden gemaakt in Antwerpen. De veiling bracht 25.000 euro op. Die gaat integraal naar de kankerbestrijdingsorganisatie Sint-Augustinus. Sint-Augustinus zal het geld investeren in wetenschappelijk onderzoek.

'Charity for Clarity' werd opgericht onder impuls van de Antwerpse juweelontwerpster Monique Van Camp. Zij verloor beide ouders aan kanker. "Het logo van de vereniging - een krab met een diamant tussen de scharen - staat symbool voor de hoop, voor al degenen die een dierbare verloren aan deze verwoestende ziekte", aldus Van Camp.
Ruth Vanden Berghe

Schenkingen aan het Fonds Oncologie Augustinus zijn welkom op 000-0000004-04 Koning Boudewijnstichting met vermelding R20390.007-Charity for Clarity.

Op het gala 'Charity for Clarity' in Antwerpen heeft veilinghuis Christie's maandagavond een unieke set van 18 diamanten juwelen geveild. De juwelen werden gemaakt in Antwerpen. De veiling bracht 25.000 euro op. Die gaat integraal naar de kankerbestrijdingsorganisatie Sint-Augustinus. Sint-Augustinus zal het geld investeren in wetenschappelijk onderzoek. 'Charity for Clarity' werd opgericht onder impuls van de Antwerpse juweelontwerpster Monique Van Camp. Zij verloor beide ouders aan kanker. "Het logo van de vereniging - een krab met een diamant tussen de scharen - staat symbool voor de hoop, voor al degenen die een dierbare verloren aan deze verwoestende ziekte", aldus Van Camp.Ruth Vanden Berghe Schenkingen aan het Fonds Oncologie Augustinus zijn welkom op 000-0000004-04 Koning Boudewijnstichting met vermelding R20390.007-Charity for Clarity.