In ons land heerst nu officieel een griepepidemie, en hoewel sommige mensen het niet erg vinden om enkele dagen in bed door te brengen in plaats van op kantoor zijn er mensen die het zich echt niet kunnen permitteren om ziek te worden.

De modewereld bijvoorbeeld; januari, februari en een snippertje maart zijn modewekenmaanden; maanden waarin modeontwerpers, -journalisten, -bloggers, -fotografen, -PR's, visagisten en inkopers zich zelfs geen zes uur slaap per nacht kunnen veroorloven, laat staan 39 graden koorts. Fashionologie vroeg daarom aan enkele Belangrijke Modemensen wat zij doen om ziekte te voorkomen.

Olivier Theyskens "Ik neem probiotica en ik zorg ervoor dat ik niet te veel speel met de temperaturen in mijn appartement en werkruimte. Niet te koud, maar zeker ook niet te warm."

Jenne Lombardo "Ik neem extra vitaminen en ik maak veel stamppotjes met voedzame ingrediënten. Gisteren at ik bijvoorbeeld een stoofpot met vis en zeevruchten, een beetje zoals een bouillabaisse."

Laure Heriard Dubreuil "Ik doe niet veel anders, maar dat komt omdat ik over het algemeen al gezond leef. Ik fiets, zwem, doe Pilates en eet heel veel groenten en fruit."

Yigal Azrouel "Ik zorg dat ik genoeg vocht binnenkrijg en drink veel muntthee en soep."

Elettra Wiedemann "Ik was mijn handen heel erg veel maar dat heeft me er dit jaar niet van weerhouden om buikgriep te krijgen; middenin de kerstperiode!"

(KS)

In ons land heerst nu officieel een griepepidemie, en hoewel sommige mensen het niet erg vinden om enkele dagen in bed door te brengen in plaats van op kantoor zijn er mensen die het zich echt niet kunnen permitteren om ziek te worden. De modewereld bijvoorbeeld; januari, februari en een snippertje maart zijn modewekenmaanden; maanden waarin modeontwerpers, -journalisten, -bloggers, -fotografen, -PR's, visagisten en inkopers zich zelfs geen zes uur slaap per nacht kunnen veroorloven, laat staan 39 graden koorts. Fashionologie vroeg daarom aan enkele Belangrijke Modemensen wat zij doen om ziekte te voorkomen. Olivier Theyskens "Ik neem probiotica en ik zorg ervoor dat ik niet te veel speel met de temperaturen in mijn appartement en werkruimte. Niet te koud, maar zeker ook niet te warm." Jenne Lombardo "Ik neem extra vitaminen en ik maak veel stamppotjes met voedzame ingrediënten. Gisteren at ik bijvoorbeeld een stoofpot met vis en zeevruchten, een beetje zoals een bouillabaisse." Laure Heriard Dubreuil "Ik doe niet veel anders, maar dat komt omdat ik over het algemeen al gezond leef. Ik fiets, zwem, doe Pilates en eet heel veel groenten en fruit." Yigal Azrouel "Ik zorg dat ik genoeg vocht binnenkrijg en drink veel muntthee en soep." Elettra Wiedemann "Ik was mijn handen heel erg veel maar dat heeft me er dit jaar niet van weerhouden om buikgriep te krijgen; middenin de kerstperiode!" (KS)