Angelheart; dat zijn fraaie handgemaakte juwelen uit Zuid-Afrika die rechtstreeks bijdragen voor het welzijn van de neushoorn, en dat is nodig ook. Dit prachtige dier wordt met uitsterven bedreigd omdat ze nog steeds koelbloedig afgeslacht worden. Sommige mensen kennen aan de neushoornhoorn namelijk medicinale en potentieverhogende eigenschappen toe, al is dit nooit wetenschappelijk bewezen.

Vorig jaar alleen al werden er in Zuid-Afrika 668 neushoorns gedood; dat is een gemiddelde van 2 neushoorns per dag! Angelheart gruwelt van deze praktijken en schonkt daarom een deel van zijn jaarlijkse nettowinst aan de organisatie 'Save The Rhino', die zich sinds 1992 inzet om de met uitsterven bedreigde neushoorns te beschermen door te investeren in lokale projecten.

Angelheart is-begrijpelijk- al een behoorlijke hype in Zuid-Afrika maar begint nu ook België en Nederland te veroveren. Het juwelenmerk brengt immers fijne zilveren hangertjes aan een gekleurd zijden koordje waardoor iedereen zijn gading wel kan vinden. De volledige Angelheartcollectie bestaat uit vijftig verschillende zilveren hangertjes in allerlei vormen die via zijden touwtjes in neutrale basiskleuren of trendy neonkleuren rond de hals worden gedragen en gecombineerd. Een juwelenmerk voor fashionista's met het hart op de juiste plaats dus! (KS)

Angelheart wordt onder meer verkocht in Bleue c'est Gris (Gent), Histoires de Femmes (Mechelen) en Lila Grace (Antwerpen). De volledige lijst van verkooppunten kan u terugvinden op de facebookpagina van Angelheart.

Angelheart; dat zijn fraaie handgemaakte juwelen uit Zuid-Afrika die rechtstreeks bijdragen voor het welzijn van de neushoorn, en dat is nodig ook. Dit prachtige dier wordt met uitsterven bedreigd omdat ze nog steeds koelbloedig afgeslacht worden. Sommige mensen kennen aan de neushoornhoorn namelijk medicinale en potentieverhogende eigenschappen toe, al is dit nooit wetenschappelijk bewezen. Vorig jaar alleen al werden er in Zuid-Afrika 668 neushoorns gedood; dat is een gemiddelde van 2 neushoorns per dag! Angelheart gruwelt van deze praktijken en schonkt daarom een deel van zijn jaarlijkse nettowinst aan de organisatie 'Save The Rhino', die zich sinds 1992 inzet om de met uitsterven bedreigde neushoorns te beschermen door te investeren in lokale projecten. Angelheart is-begrijpelijk- al een behoorlijke hype in Zuid-Afrika maar begint nu ook België en Nederland te veroveren. Het juwelenmerk brengt immers fijne zilveren hangertjes aan een gekleurd zijden koordje waardoor iedereen zijn gading wel kan vinden. De volledige Angelheartcollectie bestaat uit vijftig verschillende zilveren hangertjes in allerlei vormen die via zijden touwtjes in neutrale basiskleuren of trendy neonkleuren rond de hals worden gedragen en gecombineerd. Een juwelenmerk voor fashionista's met het hart op de juiste plaats dus! (KS)