In de Duitse hoofdstad Berlijn is het sinds enkele dagen koppen lopen ter hoogte van de KurfÃOErstendamm. Daar schittert bondskanselier Merkel samen met enkele andere Duitse politieke prominenten op een levensgroot bilboard.

Op zich niets bijzonders, tot u te weten komt dat het om de nieuwste reclameaffiche gaat van het Duitse ondergoedmerk Bruno Banani. Het merk tekende voor deze campagne Merkel en co in hun ondergoed, Merkel in een paars lingeriesetje met daarachter verscheidene politieke mede- en tegenstanders in hun boxershorts.

De campagne stelt een nieuwe actie van het merk voor. Iedereen die zijn oud ondergoed terugbrengt krijgt een waardebon van vijf euro. Bruno Banani baseerde zich hiervoor op de schootpremie die Merkel onlangs invoerde om de auto-industrie te helpen. Door die premie krijgen Duitse burgers die hun oude auto inleveren een korting bij het kopen van een nieuwe wagen.

Nathalie Vandevelde/ Ruth Vanden Berghe

In de Duitse hoofdstad Berlijn is het sinds enkele dagen koppen lopen ter hoogte van de KurfÃOErstendamm. Daar schittert bondskanselier Merkel samen met enkele andere Duitse politieke prominenten op een levensgroot bilboard.Op zich niets bijzonders, tot u te weten komt dat het om de nieuwste reclameaffiche gaat van het Duitse ondergoedmerk Bruno Banani. Het merk tekende voor deze campagne Merkel en co in hun ondergoed, Merkel in een paars lingeriesetje met daarachter verscheidene politieke mede- en tegenstanders in hun boxershorts.De campagne stelt een nieuwe actie van het merk voor. Iedereen die zijn oud ondergoed terugbrengt krijgt een waardebon van vijf euro. Bruno Banani baseerde zich hiervoor op de schootpremie die Merkel onlangs invoerde om de auto-industrie te helpen. Door die premie krijgen Duitse burgers die hun oude auto inleveren een korting bij het kopen van een nieuwe wagen. Nathalie Vandevelde/ Ruth Vanden Berghe