Onder de naam 'Mamma's Liquid Love' maakt de Amerikaanse juwelen met moedermelk. 'Voor mij stond het symbool voor de generositeit van mijn donor. Voor anderen is het een aandenken aan die heftige, maar mooie periode', klinkt het op haar website.

Voor haar juwelen werkt Sharoupim met hars om zo de moedermelk een vaste vorm te laten aannemen. Moeders kunnen hun moedermelk opsturen en ze in een juweel laten inwerken. Het zijn subtiele accessoires, waarbij het niet opvalt wat de echte inhoud van het 'steentje' is. De New York Post heeft er zijn bedenkingen bij. 'Hoe kan je nu zeker zijn dat het jouw moedermelk is', klinkt het. Maar Sharoupim garandeert de echtheid. (AB)

Onder de naam 'Mamma's Liquid Love' maakt de Amerikaanse juwelen met moedermelk. 'Voor mij stond het symbool voor de generositeit van mijn donor. Voor anderen is het een aandenken aan die heftige, maar mooie periode', klinkt het op haar website. Voor haar juwelen werkt Sharoupim met hars om zo de moedermelk een vaste vorm te laten aannemen. Moeders kunnen hun moedermelk opsturen en ze in een juweel laten inwerken. Het zijn subtiele accessoires, waarbij het niet opvalt wat de echte inhoud van het 'steentje' is. De New York Post heeft er zijn bedenkingen bij. 'Hoe kan je nu zeker zijn dat het jouw moedermelk is', klinkt het. Maar Sharoupim garandeert de echtheid. (AB)