De Amerikaanse supermarktketen Target heeft in de Verenigde Staten de woede op de hals gehaald van zwaarlijvige mensen, omdat ze kleren voor zwaarlijvigen in de kleur 'zeekoegrijs' verkoopt.

De zaak is pittiger dan ze aanvankelijk lijkt. Volgens een artikel uit de 'New York Post' bood de retailgigant het kledingstuk op zijn website eigenlijk aan in 'heidegrasgrijs', maar bij de heel grote maten krijgt dezelfde kleur plots de naam 'zeekoegrijs'.

Target verontschuldigde zich voor dit 'haastfoutje', om het in hun eigen woorden te zeggen. Op de website krijgt het kledingstuk in alle maten nu de kleur 'heidegrasgrijs'. (Belga/RDM)

De Amerikaanse supermarktketen Target heeft in de Verenigde Staten de woede op de hals gehaald van zwaarlijvige mensen, omdat ze kleren voor zwaarlijvigen in de kleur 'zeekoegrijs' verkoopt. De zaak is pittiger dan ze aanvankelijk lijkt. Volgens een artikel uit de 'New York Post' bood de retailgigant het kledingstuk op zijn website eigenlijk aan in 'heidegrasgrijs', maar bij de heel grote maten krijgt dezelfde kleur plots de naam 'zeekoegrijs'. Target verontschuldigde zich voor dit 'haastfoutje', om het in hun eigen woorden te zeggen. Op de website krijgt het kledingstuk in alle maten nu de kleur 'heidegrasgrijs'. (Belga/RDM)