Jongen of meisje zijn is dan een zaak die er vanuit biologisch standpunt overal op de wereldbol hetzelfde uitziet, de consequenties doen dat niet. Geboren worden als jongen of als meisje maakt soms een wereld van verschil.

In het voorjaar van 2017 trokken jonge reporters met Plan International België naar Ecuador, Cambodja, Benin en België om er andere kinderen te interviewen over gelijkheid tussen jongens en meisjes in hun land. Hun indrukwekkende verhalen, in combinatie met de prachtige portretfoto's door fotograaf François Struzik, vormen nu een fototentoonstelling die momenteel doorheen België reist.

Praktisch

Huis van Culturen in Molenbeek

Van 16 tot en met 28 oktober

Vanaf november door het hele land

Toegang is gratis

Jongen of meisje zijn is dan een zaak die er vanuit biologisch standpunt overal op de wereldbol hetzelfde uitziet, de consequenties doen dat niet. Geboren worden als jongen of als meisje maakt soms een wereld van verschil. In het voorjaar van 2017 trokken jonge reporters met Plan International België naar Ecuador, Cambodja, Benin en België om er andere kinderen te interviewen over gelijkheid tussen jongens en meisjes in hun land. Hun indrukwekkende verhalen, in combinatie met de prachtige portretfoto's door fotograaf François Struzik, vormen nu een fototentoonstelling die momenteel doorheen België reist.