Weekend Knack bestaat een kwarteeuw. Tessa Vermeiren bloemleest in het nummer van 2 april uit haar beginjaar op de redactie en we halen memorabele covers tevoorschijn. Toen we brainstormden over een verjaardagsnummer, ging het dan ook nooit over een 'retrospectieve'. Het moest een nummer worden dat vooruitblikt. Daarom pakken we morgen uit met 25, een magazine over het leven van twintigers in 2008.

De 'jonkies' op de redactie hebben het hier een week compleet overgenomen en zich met grote gretigheid op 'hun' blad gegooid. Ze hanteerden daarbij een nieuwe lay-out en een eigenzinnige redactionele invulling.

De twintigers en een paar jonge dertigers troepten daarvoor samen, discussieerden met enthousiasme en zwermden uit om met 'materiaal' terug te keren. Op een vakantiedag als paasmaandag was het naar verluidt druk op kantoor. Deadlines moesten gehaald, de lay-out moest nog verder op punt gezet. Tussendoor werd ook nog een e-magazine gemaakt. Wie zich nog voor 9 april op onze website registreert (en klik op 'Registreer nu') ontvangt de digitale 25 in zijn/haar mailbox.

Van Weekend Knack hebt u zeker het laatste nog niet gezien en dat lijkt me een fijne verjaardagsgedachte.

Weekend Knack bestaat een kwarteeuw. Tessa Vermeiren bloemleest in het nummer van 2 april uit haar beginjaar op de redactie en we halen memorabele covers tevoorschijn. Toen we brainstormden over een verjaardagsnummer, ging het dan ook nooit over een 'retrospectieve'. Het moest een nummer worden dat vooruitblikt. Daarom pakken we morgen uit met 25, een magazine over het leven van twintigers in 2008.De 'jonkies' op de redactie hebben het hier een week compleet overgenomen en zich met grote gretigheid op 'hun' blad gegooid. Ze hanteerden daarbij een nieuwe lay-out en een eigenzinnige redactionele invulling.De twintigers en een paar jonge dertigers troepten daarvoor samen, discussieerden met enthousiasme en zwermden uit om met 'materiaal' terug te keren. Op een vakantiedag als paasmaandag was het naar verluidt druk op kantoor. Deadlines moesten gehaald, de lay-out moest nog verder op punt gezet. Tussendoor werd ook nog een e-magazine gemaakt. Wie zich nog voor 9 april op onze website registreert (en klik op 'Registreer nu') ontvangt de digitale 25 in zijn/haar mailbox.Van Weekend Knack hebt u zeker het laatste nog niet gezien en dat lijkt me een fijne verjaardagsgedachte.