Lilo is niet het enige talentje van de familie Lohan. Haar jongere zus Aliana is zopas ingeschreven bij het prestigieuze modellenbureau Wilhelmina Models in New York. Dat schrijft WWD.

Terwijl we haar grote zus Lindsay meer in de rechtszaal zien dan op het witte doek maakt de 19-jarige Ali, Aliana, Lohan carrière als veelgevraagd model. Het tienermeisje van weleer is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel model met lange benen en hoge jukbeenderen. Op driejarige leeftijd was Ali al ingeschreven bij het modellenbureau Ford en poseerde ze voor Teen Vogue, in 2008 stond ze op de cover van Fault Magazine. Ze probeerde het ook even als zangeres en bracht in 2006 een kerstalbum uit genaamd 'Lohan Holiday'. In 2008 kwam er nog een single van haar uit die 'All the way around' heette. Alhoewel de single het vrij goed deed werd het complete album nooit uitgebracht. Samen met haar moeder was ze ook even te zien in de realityserie 'Living Lohan'. Na haar zangcarrière wil ze zich nu helemaal op het modellenleven focussen. "Ik hou ervan dat ik mezelf kan uitdrukken via foto's. Muziek is altijd een hobby geweest maar nu weet ik echt wat ik wil doen", zegt ze tegen WWD.

Een paar dagen nadat Lindsay zichzelf had ingecheckt in de Betty Ford afkickkliniek sprak de jongere Lohan met veel liefde over haar grote zus. "We zijn altijd vrij close geweest. Als we elkaar zien praten we over kleren en meisjesdingen", vertelt Ali. Na een trip naar Korea, waar ze poseerde voor de Koreaanse Elle, is Lohan weer terug in New York bij haar broer Dakota en haar mama Dina. De beste moeder van de wereld volgens de Lohan zusjes.

In tegenstelling tot haar labiele zus staat Ali met haar twee benen op de grond. "Ik wil mijn roem later gebruiken om goede dingen mee te doen zoals liefdadigheid. Er zijn in Chili problemen met het grondwater en ik wil er graag naartoe om te helpen. Onze grootvader was erg betrokken bij liefdadigheidsprojecten en hij liet me zien wat er zich echt afspeelde in de rest van de wereld." Verder hoopt Ali dat ze niet beroemd wordt omwille van haar grote zus. "Ik moet mezelf bewijzen en ik wil niet profiteren van het succes van iemand anders", klinkt het. (AV)

Lilo is niet het enige talentje van de familie Lohan. Haar jongere zus Aliana is zopas ingeschreven bij het prestigieuze modellenbureau Wilhelmina Models in New York. Dat schrijft WWD.Terwijl we haar grote zus Lindsay meer in de rechtszaal zien dan op het witte doek maakt de 19-jarige Ali, Aliana, Lohan carrière als veelgevraagd model. Het tienermeisje van weleer is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel model met lange benen en hoge jukbeenderen. Op driejarige leeftijd was Ali al ingeschreven bij het modellenbureau Ford en poseerde ze voor Teen Vogue, in 2008 stond ze op de cover van Fault Magazine. Ze probeerde het ook even als zangeres en bracht in 2006 een kerstalbum uit genaamd 'Lohan Holiday'. In 2008 kwam er nog een single van haar uit die 'All the way around' heette. Alhoewel de single het vrij goed deed werd het complete album nooit uitgebracht. Samen met haar moeder was ze ook even te zien in de realityserie 'Living Lohan'. Na haar zangcarrière wil ze zich nu helemaal op het modellenleven focussen. "Ik hou ervan dat ik mezelf kan uitdrukken via foto's. Muziek is altijd een hobby geweest maar nu weet ik echt wat ik wil doen", zegt ze tegen WWD. Een paar dagen nadat Lindsay zichzelf had ingecheckt in de Betty Ford afkickkliniek sprak de jongere Lohan met veel liefde over haar grote zus. "We zijn altijd vrij close geweest. Als we elkaar zien praten we over kleren en meisjesdingen", vertelt Ali. Na een trip naar Korea, waar ze poseerde voor de Koreaanse Elle, is Lohan weer terug in New York bij haar broer Dakota en haar mama Dina. De beste moeder van de wereld volgens de Lohan zusjes. In tegenstelling tot haar labiele zus staat Ali met haar twee benen op de grond. "Ik wil mijn roem later gebruiken om goede dingen mee te doen zoals liefdadigheid. Er zijn in Chili problemen met het grondwater en ik wil er graag naartoe om te helpen. Onze grootvader was erg betrokken bij liefdadigheidsprojecten en hij liet me zien wat er zich echt afspeelde in de rest van de wereld." Verder hoopt Ali dat ze niet beroemd wordt omwille van haar grote zus. "Ik moet mezelf bewijzen en ik wil niet profiteren van het succes van iemand anders", klinkt het. (AV)