We zijn het gewoon om Anna Wintour, Karl Lagerfeld en Marc Jacobs op de eerste rij van modeshows te zien of al feestend met modellen op stijlvolle feestjes. Maar door hen te transformeren in de gedaante van smurfen heeft Palombo ze een wel heel bijzondere make-over gegeven. Uitgedost met de kenmerkende puntige witte hoeden, grote ogen en grote witte voeten zie je de beau monde van de modewereld zoals je die nog nooit hebt gezien.

Gargamel goes Burberry Deze karaktervolle persoonlijkheden zijn dan ook een dankbaar geschenk voor elke cartoonist. Denk maar aan de onsterfelijke staart en diepzwarte zonnebril van Karl Lagerfeld, Coco Chanels langwerpige sigaret, de vuurrode haardos van Grace Coddington en de opgespoten lippen van Donatella Versace. Gargamel komt dan weer verrassend stijlvol uit de hoek met zijn iconische trenchcoat van Burberry.

Dat Palombo een beetje controverse niet schuwt is te zien aan de onsubtiele Jodenster op het T-shirt van John Galliano. Het paddenstoelenhuis met een dak in Louis Vuittonprint maakt voor ons het plaatje af.

Blauw is het nieuwe zwart

Na ooit de topfiguren uit de modewereld in Simpsongedaanten veranderd te hebben (zie hier), is het misschien niet toevallig dat Palombo dit keer voor smurfen gekozen heeft. Kobaltblauw is volgens modekenners immers hét modekleur van deze zomer. Stijlkameleon Rita Ora verfde haar haren onlangs nog in een smurfvriendelijke teint, net als Katy Perry die we ook al meerdere malen met een blauwe coupe zagen verschijnen.

Bovendien kreeg Smurfin tijdens de laatste New York Fashion Week haar eigen catwalkshow 'Le Look Smurfette', waarin een - je raadt het nooit - blauwe collectie getoond werd. Voeg daaraan toe dat de film 'The Smurfs 2' deze zomer in de cinemazalen verschijnt, en zo begrijpen we waarom Palombo voor deze blauwe wezentjes koos om ze een modieuze make-over te geven. (AC)

We zijn het gewoon om Anna Wintour, Karl Lagerfeld en Marc Jacobs op de eerste rij van modeshows te zien of al feestend met modellen op stijlvolle feestjes. Maar door hen te transformeren in de gedaante van smurfen heeft Palombo ze een wel heel bijzondere make-over gegeven. Uitgedost met de kenmerkende puntige witte hoeden, grote ogen en grote witte voeten zie je de beau monde van de modewereld zoals je die nog nooit hebt gezien. Gargamel goes Burberry Deze karaktervolle persoonlijkheden zijn dan ook een dankbaar geschenk voor elke cartoonist. Denk maar aan de onsterfelijke staart en diepzwarte zonnebril van Karl Lagerfeld, Coco Chanels langwerpige sigaret, de vuurrode haardos van Grace Coddington en de opgespoten lippen van Donatella Versace. Gargamel komt dan weer verrassend stijlvol uit de hoek met zijn iconische trenchcoat van Burberry. Dat Palombo een beetje controverse niet schuwt is te zien aan de onsubtiele Jodenster op het T-shirt van John Galliano. Het paddenstoelenhuis met een dak in Louis Vuittonprint maakt voor ons het plaatje af. Blauw is het nieuwe zwart Na ooit de topfiguren uit de modewereld in Simpsongedaanten veranderd te hebben (zie hier), is het misschien niet toevallig dat Palombo dit keer voor smurfen gekozen heeft. Kobaltblauw is volgens modekenners immers hét modekleur van deze zomer. Stijlkameleon Rita Ora verfde haar haren onlangs nog in een smurfvriendelijke teint, net als Katy Perry die we ook al meerdere malen met een blauwe coupe zagen verschijnen. Bovendien kreeg Smurfin tijdens de laatste New York Fashion Week haar eigen catwalkshow 'Le Look Smurfette', waarin een - je raadt het nooit - blauwe collectie getoond werd. Voeg daaraan toe dat de film 'The Smurfs 2' deze zomer in de cinemazalen verschijnt, en zo begrijpen we waarom Palombo voor deze blauwe wezentjes koos om ze een modieuze make-over te geven. (AC)