Wanneer Apple een nieuw product lanceert dan zijn de meningen over het algemeen netjes verdeeld, maar toen het bedrijf aankondigde dat de nieuwe iPhone 7 geen hoofdtelefoonaansluiting meer zal hebben en in de plaats daarvan zal werken met draadloze oortjes was het verdict unaniem: deze dingen ga je ZO ontzettend snel kwijtspelen!

Omdat €179 euro niet bepaald weinig is en wij fan zijn van "bezint eer ge begint" maakte Stylight een handige infographic met 13 items die je voor dat geld zou kunnen kopen én verliezen. Van je paswoord voor een abonnement op de digitale én printversies van knack tot schuifspeldjes en paraplu's: de oplijsting is indrukwekkend.

Stylight
© Stylight
Wanneer Apple een nieuw product lanceert dan zijn de meningen over het algemeen netjes verdeeld, maar toen het bedrijf aankondigde dat de nieuwe iPhone 7 geen hoofdtelefoonaansluiting meer zal hebben en in de plaats daarvan zal werken met draadloze oortjes was het verdict unaniem: deze dingen ga je ZO ontzettend snel kwijtspelen! Omdat €179 euro niet bepaald weinig is en wij fan zijn van "bezint eer ge begint" maakte Stylight een handige infographic met 13 items die je voor dat geld zou kunnen kopen én verliezen. Van je paswoord voor een abonnement op de digitale én printversies van knack tot schuifspeldjes en paraplu's: de oplijsting is indrukwekkend.