Reis je eind deze maand naar Amsterdam, vergeet dan niet een bezoek te brengen aan de PAN, dé kunst- en antiekbeurs van het najaar.

De PAN is in Nederland net zo'n begrip als de TEFAF, de voorjaarsbeurs in Maastricht. Deze antiek- en kunstbeurs is wat toegankelijker, met stukken tussen 500 en 500.000 euro. De PAN is ook vrij internationaal, met nogal wat Belgen, zoals Absolute Art, Berko, Jo De Buck, Francis Maere en tapijtenantiquair Vrouyr. Maar je gaat er natuurlijk niet alleen voor onze landgenoten heen, de PAN laat je ook het kruim van de Nederlandse handel zien. Met meer dan 15.000 voorwerpen is het een rijke beurs met een copieus aanbod, van klassiek tot hedendaags. De beurs gaat door op een steenworp van het Rijksmuseum, in de expohal van de RAI, van 24 november tot 1 december. (www.pan.nl)

Piet Swimberghe

Reis je eind deze maand naar Amsterdam, vergeet dan niet een bezoek te brengen aan de PAN, dé kunst- en antiekbeurs van het najaar.De PAN is in Nederland net zo'n begrip als de TEFAF, de voorjaarsbeurs in Maastricht. Deze antiek- en kunstbeurs is wat toegankelijker, met stukken tussen 500 en 500.000 euro. De PAN is ook vrij internationaal, met nogal wat Belgen, zoals Absolute Art, Berko, Jo De Buck, Francis Maere en tapijtenantiquair Vrouyr. Maar je gaat er natuurlijk niet alleen voor onze landgenoten heen, de PAN laat je ook het kruim van de Nederlandse handel zien. Met meer dan 15.000 voorwerpen is het een rijke beurs met een copieus aanbod, van klassiek tot hedendaags. De beurs gaat door op een steenworp van het Rijksmuseum, in de expohal van de RAI, van 24 november tot 1 december. (www.pan.nl)Piet Swimberghe