Ongeveer driehonderd handelszaken en vierhonderd horecazaken in en om de Dansaertwijk, Grote Markt, Sint-Jacobswijk en Vismet nemen deel aan de nocturnes. Tijdens de laatavondopening kan u in het Brusselse centrum ook genieten van randanimatie.

"Met de wekelijkse nocturnes volgen we het voorbeeld van andere grootsteden zoals Parijs en Amsterdam. We beantwoorden op deze manier aan de vragen van onze klanten en tegelijkertijd helpen we de handelaars in Brussel", leggen de organisatoren van 'Afterwork Shopping' uit. Het initiatief spitst zich ook toe op de vele pendelaars en congresgangers in Brussel. Na het werk nog wat shoppen in de hoofdstad kan de ideale dagafsluiter zijn.

Wie liever niet de ene winkel na de andere afschuimt kan op de wekelijkse shopavond ook nog andere zaken beleven in de Europese hoofdstad. In de deelnemende wijken zorgen enkele muziekgroepjes alvast op 10 en 17 juni voor de nodige sfeer. De artisanale- en biomarkt, in de Sint-Jacobswijk en de Bijstandsstraat, is ook elke donderdag tot 20 uur te bezoeken.

Tiffany Philips

Op de website van Afterwork Shopping ontdekt u het hele programma en de deelnemende winkels.

Ongeveer driehonderd handelszaken en vierhonderd horecazaken in en om de Dansaertwijk, Grote Markt, Sint-Jacobswijk en Vismet nemen deel aan de nocturnes. Tijdens de laatavondopening kan u in het Brusselse centrum ook genieten van randanimatie."Met de wekelijkse nocturnes volgen we het voorbeeld van andere grootsteden zoals Parijs en Amsterdam. We beantwoorden op deze manier aan de vragen van onze klanten en tegelijkertijd helpen we de handelaars in Brussel", leggen de organisatoren van 'Afterwork Shopping' uit. Het initiatief spitst zich ook toe op de vele pendelaars en congresgangers in Brussel. Na het werk nog wat shoppen in de hoofdstad kan de ideale dagafsluiter zijn. Wie liever niet de ene winkel na de andere afschuimt kan op de wekelijkse shopavond ook nog andere zaken beleven in de Europese hoofdstad. In de deelnemende wijken zorgen enkele muziekgroepjes alvast op 10 en 17 juni voor de nodige sfeer. De artisanale- en biomarkt, in de Sint-Jacobswijk en de Bijstandsstraat, is ook elke donderdag tot 20 uur te bezoeken. Tiffany PhilipsOp de website van Afterwork Shopping ontdekt u het hele programma en de deelnemende winkels.