U vindt er tassen, juwelen, schoenen en sjaaltjes in werkelijk alle kleuren van de regenboog en ontdekt wat de grote designers voor ogen hadden voor de zomer van 2013. We gaan ook terug in het verleden en stellen enkele familiestukken tentoon; oma's tasje kan vandaag nog steeds heel stijlvol zijn. Omdat de tijd niet voor iedereen mag blijven stilstaan tonen we u ook een heleboel horloges - voor hem en voor haar.

We gingen op bezoek bij Angelica Steudel, die van een oude Parijse flat een prettige woonst heeft weten maken en laten u de keuken van Peru ontdekken. Ten slotte vertellen we u het verhaal van Elke, die door een ongeluk verlamd geraakte, en haar vaste thuisverpleegster Fanny.

Knack Weekend Accessoires is opnieuw een goed gevuld nummer dat niet enkel uw outfit maar ook uw vrije (lees)tijd opfleurt.

U vindt er tassen, juwelen, schoenen en sjaaltjes in werkelijk alle kleuren van de regenboog en ontdekt wat de grote designers voor ogen hadden voor de zomer van 2013. We gaan ook terug in het verleden en stellen enkele familiestukken tentoon; oma's tasje kan vandaag nog steeds heel stijlvol zijn. Omdat de tijd niet voor iedereen mag blijven stilstaan tonen we u ook een heleboel horloges - voor hem en voor haar. We gingen op bezoek bij Angelica Steudel, die van een oude Parijse flat een prettige woonst heeft weten maken en laten u de keuken van Peru ontdekken. Ten slotte vertellen we u het verhaal van Elke, die door een ongeluk verlamd geraakte, en haar vaste thuisverpleegster Fanny. Knack Weekend Accessoires is opnieuw een goed gevuld nummer dat niet enkel uw outfit maar ook uw vrije (lees)tijd opfleurt.