BauballsMovember mag dan wel voorbij zijn, prostaatkanker verdient nog steeds een schijnwerper of twee. Deze Bauballs (geen typo) geven uw kerstboom net dat extra beetje OOMPH en de opbrengst gaat naar het Orchid kankerfonds. U verricht een goede daad terwijl u avonden gniffelplezier wordt beloofd, waar wàcht u in godesnaam nog op?

Kerst toiletcoverOmdat niet enkel uw woonkamer, uw voortuin, uw Spotify en uw huisdieren ondergedompeld moeten worden in de kerstsfeer is er deze kerst-toiletcover. Wij waren even opgewonden toen we dachten aan de mogelijke feature dat de kerstman "ho ho ho" zou roepen wanneer u uw vieze zaakjes in zijn bijzijn klaart, maar blijkbaar is het ding écht niet meer of niet minder dan een doordeweekse stoffen toiletcover. Aan de webshop te zien gaat het tapijtje en toebehoren echter vlot over de digitale toonbank en hebben 24 mensen zelfs feedback gegeven over dit product. Feedback. Over een toiletcover. Van de kerstman.

Kersttruien voor wijnflessenIn dezelfde categorie brengt u wijn deze feestdagen op jingleballsy manier op de juiste temperatuur. Een ander voordeel is dat u uw alcohol nu evengoed in een vage supermarkt in een achterafstraatje kan kopen in ruil voor enkele krasloten en een schroevendraaier. Geen kat die immers nog naar het label zal kijken.

Jersey Shore kerstornamentenEen witte kerst zal het volgens Frank niet worden, maar menig boom in Jersey zal dit jaar oranje kleuren. Aangezien zelfs de Terminator de franchisingmolen achter Snooki, Pauly D, The Sitch en J-Wowww niet kan stoppen kan u zich best gewoon overgeven en uw boom klaarstomen voor "T-shirttime!"

Rendierpaté Geloof ons; rendierpaté is een "thing", dus smeer deze brij maandag zonder scrupules op uw toastjes want eerlijk, met die rode glimmende neus smeekte Rudolf gewoon om uit zijn lijden verlost te worden. Smakelijk!

De ultieme kersttruiOnder het mom van save the best for last hielden wij gisteren de ultieme kersttrui voor u achterwege om hem vandaag te kunnen presenteren. Met behulp van een (gratis!) app creëert u in een oogwenk een sweater waarmee u sowieso die Fnacbon in de wacht zal kunnen slepen op uw bedrijfsfeestje. Win en win! (KS)

BauballsMovember mag dan wel voorbij zijn, prostaatkanker verdient nog steeds een schijnwerper of twee. Deze Bauballs (geen typo) geven uw kerstboom net dat extra beetje OOMPH en de opbrengst gaat naar het Orchid kankerfonds. U verricht een goede daad terwijl u avonden gniffelplezier wordt beloofd, waar wàcht u in godesnaam nog op? Kerst toiletcoverOmdat niet enkel uw woonkamer, uw voortuin, uw Spotify en uw huisdieren ondergedompeld moeten worden in de kerstsfeer is er deze kerst-toiletcover. Wij waren even opgewonden toen we dachten aan de mogelijke feature dat de kerstman "ho ho ho" zou roepen wanneer u uw vieze zaakjes in zijn bijzijn klaart, maar blijkbaar is het ding écht niet meer of niet minder dan een doordeweekse stoffen toiletcover. Aan de webshop te zien gaat het tapijtje en toebehoren echter vlot over de digitale toonbank en hebben 24 mensen zelfs feedback gegeven over dit product. Feedback. Over een toiletcover. Van de kerstman. Kersttruien voor wijnflessenIn dezelfde categorie brengt u wijn deze feestdagen op jingleballsy manier op de juiste temperatuur. Een ander voordeel is dat u uw alcohol nu evengoed in een vage supermarkt in een achterafstraatje kan kopen in ruil voor enkele krasloten en een schroevendraaier. Geen kat die immers nog naar het label zal kijken. Jersey Shore kerstornamentenEen witte kerst zal het volgens Frank niet worden, maar menig boom in Jersey zal dit jaar oranje kleuren. Aangezien zelfs de Terminator de franchisingmolen achter Snooki, Pauly D, The Sitch en J-Wowww niet kan stoppen kan u zich best gewoon overgeven en uw boom klaarstomen voor "T-shirttime!" Rendierpaté Geloof ons; rendierpaté is een "thing", dus smeer deze brij maandag zonder scrupules op uw toastjes want eerlijk, met die rode glimmende neus smeekte Rudolf gewoon om uit zijn lijden verlost te worden. Smakelijk! De ultieme kersttruiOnder het mom van save the best for last hielden wij gisteren de ultieme kersttrui voor u achterwege om hem vandaag te kunnen presenteren. Met behulp van een (gratis!) app creëert u in een oogwenk een sweater waarmee u sowieso die Fnacbon in de wacht zal kunnen slepen op uw bedrijfsfeestje. Win en win! (KS)