We vertelden u reeds wat de voordelen zijn van een stomende douche of een bus droogshampoo, dat u in bad al een heel deel van uw beautyregime kan afwerken en hoe u 's ochtends uw kleren moet klaarleggen. Ook buiten de badkamer bestaan er heel wat trucjes om 's ochtends tijd te besparen. Een oplijsting:

1. Hou dubbelzijdige plakband en veiligheidsspelden bij de deur. Als u op het laatste moment merkt dat de zoom van uw rok doorhangt of uw hemd op borsthoogte toch wat openstaat hoeft u zich niet nog last-minute om te kleden

2. Zorg ervoor dat het maken van uw ontbijt maar een minuut duurt: sorteer uw havermout al in porties, voeg er gewenst fruit of noten aan toe en bewaar in afzonderlijke plastic zakjes. 's Ochtends giet u het boeltje gewoon in een kom, melk toevoegen en 45 seconden in de microwave. Ook handig om mee naar het werk te nemen. Wie meer van het smoothie-type is snijdt best haar fruit al de avond ervoor en bewaart alles in de blender in de koelkast. De volgende ochtend hoeft u enkel nog maar op de knop te drukken en te serveren.

3. Stel de koffiemachine zodanig in dat hij tien minuten voor uw wekker afgaat begint met brouwen. Een verse, hete kop koffie bij het ontwaken doet wonderen.

4. Maak een playlist die u gebruikt als timer: een liedje om doorheen te snoezen, eentje om te douchen, eentje om u mee aan te kleden: zo weet u ook dat u niet achterloopt

5. De Social Radio applicatie leest de tweets uit uw timeline voor zodat u uw handen vrijhebt om u met de écht belangrijke zaken bezig te houden.

We vertelden u reeds wat de voordelen zijn van een stomende douche of een bus droogshampoo, dat u in bad al een heel deel van uw beautyregime kan afwerken en hoe u 's ochtends uw kleren moet klaarleggen. Ook buiten de badkamer bestaan er heel wat trucjes om 's ochtends tijd te besparen. Een oplijsting: 1. Hou dubbelzijdige plakband en veiligheidsspelden bij de deur. Als u op het laatste moment merkt dat de zoom van uw rok doorhangt of uw hemd op borsthoogte toch wat openstaat hoeft u zich niet nog last-minute om te kleden 2. Zorg ervoor dat het maken van uw ontbijt maar een minuut duurt: sorteer uw havermout al in porties, voeg er gewenst fruit of noten aan toe en bewaar in afzonderlijke plastic zakjes. 's Ochtends giet u het boeltje gewoon in een kom, melk toevoegen en 45 seconden in de microwave. Ook handig om mee naar het werk te nemen. Wie meer van het smoothie-type is snijdt best haar fruit al de avond ervoor en bewaart alles in de blender in de koelkast. De volgende ochtend hoeft u enkel nog maar op de knop te drukken en te serveren. 3. Stel de koffiemachine zodanig in dat hij tien minuten voor uw wekker afgaat begint met brouwen. Een verse, hete kop koffie bij het ontwaken doet wonderen. 4. Maak een playlist die u gebruikt als timer: een liedje om doorheen te snoezen, eentje om te douchen, eentje om u mee aan te kleden: zo weet u ook dat u niet achterloopt 5. De Social Radio applicatie leest de tweets uit uw timeline voor zodat u uw handen vrijhebt om u met de écht belangrijke zaken bezig te houden.