Horse Head Pillow Case
Perfect voor paardenhaters of fans van The Godfather, maar ook uitermate geschikt wanneer u iemand subtiel uw ongenoegen wil laten blijken. Wie het ding esthetisch wil kunnen verantwoorden zegt gewoon dat het paardenhoofd de perfecte eyecatcher is tegen de kraaknette witte lakens. Bruin en rood zijn overigens dé kleuren voor deze winter (fin, het eindresultaat van de mix van beiden toch) én de subtiele knipoog naar de ruitersport staat chic. Het enige wat mis is met dit product is zijn naam. Wij durven immers zweren dat we een aantal jaar geleden een kussensloop van Paris Hilton kochten die hetzelfde heette. Of wacht...

My Little Star Wars Pony
In een goede relaties worden compromissen gesloten, en aangezien water bij de wijn doen letterlijk nogal smakeloos is vond Roogna de My Little Star Wars Pony uit. Ze zijn zo schattig! Maar ook cool! Maar ook schattig!


Vintage Revolver Hair Dryer
We snappen het. Retro is hot (al hoopten wij stiekem dat de Rockabillystijl tijdens onze lunchpauze een stille dood was gestorven), maar dat wil niet zeggen dat deze onzin ieder aspect van uw leven moet beheersen. Bovendien is er cool uitzien tijdens het brushen nooit een onzer prioriteiten geweest. De reden waarom u deze haardroger moet aanschaffen is omdat het in ons land de enige legale manier is om onderstaande gif fatsoenlijk uit te beelden.

Benieuwd wie het meest vernederd zal zijn; uw saaie gesprekspartners of u wanneer u beseft dat u daadwerkelijk een haardroger uit uw tas hebt gehaald op café.


Sauron Color Lenses
Het moet niet altijd 007 zijn; wie in december haar liefje te vriend wil houden, draagt naar aanleiding van de langverwachte prequel The Hobbit deze Sauron kleurlenzen. Wij hebben niet erg veel te vertellen over Sauron noch The Hobbit maar we hebben we een leuke anekdote over kleurlenzen.

Tijdens seizoen 2 van Benelux Next Top Model (dat bestaat) was er namelijk veel te doen over de opvallende ogen van Jaelle. Deze donkere meid beweerde eerst dat haar lichtgroene ogen echt waren, maar gaf later toe dat het inderdaad kleurlenzen waren die ze niet kon uitdoen omdat haar ogen volledig verbrand ("verkoold!") waren tijdens een operatie. Wie kan raden hoeveel seconden de vakjury nodig had om Jaelle te ontmaskeren krijgt een setje van deze Sauron ogen gratis! (Maar niet heus.)

Baby's First Baby Onder het mom van "save the best for last" geven wij nu al een mentale high five aan iedere tienerouder die zijn kind voor Sinterklaas deze pop cadeau geeft. Wiens ogen nog niet uit hun kassen waren geknikkerd bij het aanschouwen van deze zwangere babypop heeft allicht de kleine lettertjes nog niet gelezen: "baby's baby is pregnant too". Als u dit al te meta vond, weet dan dat dezelfde pop ook in tweeling bestaat; twee babypoppen wiens tweelingfoetussen òòk zwanger zijn van tweelingen. Het zou ons niet verbazen als ze deze ook nog eens bij elkaar verwekt hebben. Prettig weekend! (KS)

Horse Head Pillow Case Perfect voor paardenhaters of fans van The Godfather, maar ook uitermate geschikt wanneer u iemand subtiel uw ongenoegen wil laten blijken. Wie het ding esthetisch wil kunnen verantwoorden zegt gewoon dat het paardenhoofd de perfecte eyecatcher is tegen de kraaknette witte lakens. Bruin en rood zijn overigens dé kleuren voor deze winter (fin, het eindresultaat van de mix van beiden toch) én de subtiele knipoog naar de ruitersport staat chic. Het enige wat mis is met dit product is zijn naam. Wij durven immers zweren dat we een aantal jaar geleden een kussensloop van Paris Hilton kochten die hetzelfde heette. Of wacht... My Little Star Wars Pony In een goede relaties worden compromissen gesloten, en aangezien water bij de wijn doen letterlijk nogal smakeloos is vond Roogna de My Little Star Wars Pony uit. Ze zijn zo schattig! Maar ook cool! Maar ook schattig! Vintage Revolver Hair Dryer We snappen het. Retro is hot (al hoopten wij stiekem dat de Rockabillystijl tijdens onze lunchpauze een stille dood was gestorven), maar dat wil niet zeggen dat deze onzin ieder aspect van uw leven moet beheersen. Bovendien is er cool uitzien tijdens het brushen nooit een onzer prioriteiten geweest. De reden waarom u deze haardroger moet aanschaffen is omdat het in ons land de enige legale manier is om onderstaande gif fatsoenlijk uit te beelden. Benieuwd wie het meest vernederd zal zijn; uw saaie gesprekspartners of u wanneer u beseft dat u daadwerkelijk een haardroger uit uw tas hebt gehaald op café. Sauron Color Lenses Het moet niet altijd 007 zijn; wie in december haar liefje te vriend wil houden, draagt naar aanleiding van de langverwachte prequel The Hobbit deze Sauron kleurlenzen. Wij hebben niet erg veel te vertellen over Sauron noch The Hobbit maar we hebben we een leuke anekdote over kleurlenzen. Tijdens seizoen 2 van Benelux Next Top Model (dat bestaat) was er namelijk veel te doen over de opvallende ogen van Jaelle. Deze donkere meid beweerde eerst dat haar lichtgroene ogen echt waren, maar gaf later toe dat het inderdaad kleurlenzen waren die ze niet kon uitdoen omdat haar ogen volledig verbrand ("verkoold!") waren tijdens een operatie. Wie kan raden hoeveel seconden de vakjury nodig had om Jaelle te ontmaskeren krijgt een setje van deze Sauron ogen gratis! (Maar niet heus.)Baby's First Baby Onder het mom van "save the best for last" geven wij nu al een mentale high five aan iedere tienerouder die zijn kind voor Sinterklaas deze pop cadeau geeft. Wiens ogen nog niet uit hun kassen waren geknikkerd bij het aanschouwen van deze zwangere babypop heeft allicht de kleine lettertjes nog niet gelezen: "baby's baby is pregnant too". Als u dit al te meta vond, weet dan dat dezelfde pop ook in tweeling bestaat; twee babypoppen wiens tweelingfoetussen òòk zwanger zijn van tweelingen. Het zou ons niet verbazen als ze deze ook nog eens bij elkaar verwekt hebben. Prettig weekend! (KS)