In een videoboodschap laat de pientere 11-jarige, die twee moeders heeft, weten wat ze vindt van het idee van de Australische premier. 'Ik begrijp niet waarom je miljoenen dollars wil weggooien voor een referendum', klinkt het. 'Je wil iets doen voor de gemeenschap zeg je, maar wat met de daklozen die je iedere dag passeert. Wat zullen zij ervan denken?' Isabella Mills wil gewoon dat het goedgekeurd wordt, want volgens haar heeft het volk al duidelijk gemaakt dat ze voor een homohuwelijk zijn.

Volgens A Plus wordt er wel gevreesd dat de goedkeuring van een homohuwelijk niet eenvoudig zal zijn. Sommige parlementairen lieten al weten dat een positief antwoord op het referendum hen niet noodzakelijk zal overtuigen om voor het homohuwelijk te stemmen. Al wordt dat ook tegengesproken. (AB)

In een videoboodschap laat de pientere 11-jarige, die twee moeders heeft, weten wat ze vindt van het idee van de Australische premier. 'Ik begrijp niet waarom je miljoenen dollars wil weggooien voor een referendum', klinkt het. 'Je wil iets doen voor de gemeenschap zeg je, maar wat met de daklozen die je iedere dag passeert. Wat zullen zij ervan denken?' Isabella Mills wil gewoon dat het goedgekeurd wordt, want volgens haar heeft het volk al duidelijk gemaakt dat ze voor een homohuwelijk zijn. Volgens A Plus wordt er wel gevreesd dat de goedkeuring van een homohuwelijk niet eenvoudig zal zijn. Sommige parlementairen lieten al weten dat een positief antwoord op het referendum hen niet noodzakelijk zal overtuigen om voor het homohuwelijk te stemmen. Al wordt dat ook tegengesproken. (AB)