Op woensdag maakten we kennis met een vol met vrouwenclichés gevulde reclame voor een Renault-wagen. Deze commercial is natuurlijk niet de eerste in zijn soort. Van welke reclames krulden onze tenen nog?

Wees gerust, dit wordt geen feministisch lijstje en bovendien hebben we soms ook moeten lachen met onderstaande reclames. Maar af en toe getuigen ze niet van goede smaak bij de reclamemakers.

1. Zelfbouwmarkt - Neem je poetsvrouw mee naar de tegelwinkel.

2. Ché - Haal een wel erg speciale babysit in huis.

3. Veet - 'Don't risk dudeness'

4. Gamma - De kluspoezen

5. Ché - Truitjeswissel na een tennismatch

6. Fintro - 'Assvertising'

7. Beats - 'I know you want it

'

8. Gmail - Omdat vrouwen enkel mailen over schoenen, nagellak en avondjes uit

9. Doritos - De aandacht van een man kan je vragen met chips.

10. Carls Jr. - Want hamburgers zijn nu eenmaal erg lekker.

Op woensdag maakten we kennis met een vol met vrouwenclichés gevulde reclame voor een Renault-wagen. Deze commercial is natuurlijk niet de eerste in zijn soort. Van welke reclames krulden onze tenen nog? Wees gerust, dit wordt geen feministisch lijstje en bovendien hebben we soms ook moeten lachen met onderstaande reclames. Maar af en toe getuigen ze niet van goede smaak bij de reclamemakers. 1. Zelfbouwmarkt - Neem je poetsvrouw mee naar de tegelwinkel. 2. Ché - Haal een wel erg speciale babysit in huis.3. Veet - 'Don't risk dudeness'4. Gamma - De kluspoezen5. Ché - Truitjeswissel na een tennismatch6. Fintro - 'Assvertising'7. Beats - 'I know you want it ' 8. Gmail - Omdat vrouwen enkel mailen over schoenen, nagellak en avondjes uit9. Doritos - De aandacht van een man kan je vragen met chips.10. Carls Jr. - Want hamburgers zijn nu eenmaal erg lekker.