Lottie Moss schittert in eerste modellenklus

© Twitter

De eerste officiële shoot met de 16-jarige halfzus van Kate Moss kreeg de naam ‘From Lottie with Love’ en werd gepubliceerd door Dazed & Confused.

De eerste officiële shoot met de 16-jarige halfzus van Kate Moss kreeg de naam ‘From Lottie with Love’ en werd gepubliceerd door Dazed & Confused. Het is een heuglijke dag voor de zusjes Moss. Kate mocht veertig kaarsjes uitblazen en Lottie schittert in haar eerste modellenklus voor Dazed & Confused. Het jonge model tekende recent haar contract bij Storm Models, het modellenagentschap waar ook haar grote zus onder contract staat.

Dazed & Confused werd opgericht door Jefferson Hack, de ex van Kate Moss en de vader van Lila Grace. Het blijft dus allemaal ‘in the family’.

De beelden van Lottie werden geschoten door Sean en Seng in de straten van het hippe Londen. De fotografen noemen zich nu al grote fans van het zestienjarige model. ‘Ze is zo lief en levendig, met een doordringende blik die van bedeesd naar verleidelijk kan gaan in een seconde,’ vertelden ze aan Dazed & Confused.

De fotografen van dienst wilden een echte Londense sfeer geven aan de shoot. ‘We dachten aan een jonge Jean Shrimpton, Marianne Faithfull of Plum Sykes,’ aldus Sean en Seng.

Lottie draagt Topshop, Prada en Dolce & Gabbana in de beelden. Haar favoriete stuk is de jas van Prada omwille van de juwelen die erop bevestigd zijn. Het ziet ernaar uit dat het halfzusje van het bekendste Britse model een mooie carrière te wachten staat. Wij zijn alvast overtuigd! (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content