Lena Dunham gaat in zee met Clinique voor podcast over zelfvertrouwen bij vrouwen

Lena Dunham & co © Michael Simon/startraksphoto.com

Clinique neemt een podcast op met Lena Dunham om de boodschap van de #DifferenceMaker- campagne te verspreiden. In de podcast praten ze over hoe belangrijk het is om zelfvertrouwen bij vrouwen te versterken en hoe één verandering het verschil kan maken.

De Global Brand President Jane Lauder en Difference Makers Gina Rodriguez, Erendira Ibarra en Jessica Nkosi maken hun opwachting in de podcast.

De Amerikaanse actrice, schrijfster, producer en regisseur Lena Dunham is gastvrouw van dienst tijdens deze podcast. Hiermee is ze niet aan haar proefstuk toe. De eerste aflevering van haar podcast ‘Women of the Hour’ verscheen in 2015 en de podcastserie werd al snel de meeste gedownloade in de US en de rest van de wereld.

Deze aflevering gaat de lucht in als een speciale kick-off van het tweede seizoen van Lena Dunham’s populaire podcast serie ‘Woman of the Hour’, dat binnenkort gelanceerd wordt.

De podcast kan worden gedownload via iTunes en Lena Dunham en Jenni Konner’s mediabedrijf LENNY, afzender van de wekelijkse feministische nieuwsbrief LennyLetter (www.LennyLetter.com).

(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content