Lady Gaga stuurt make-uploze selfie de wereld in

© Twitter

Om haar fans – monsters zoals de zangeres hen noemt – te bedanken, deelde Lady Gaga via Twitter een foto van zichzelf zonder make-up.

Om haar fans – monsters zoals de zangeres hen noemt – te bedanken, deelde Lady Gaga via Twitter een foto van zichzelf zonder make-up.

Verandert Lady Gaga thuis voor honderd procent in Stefani Germanotta? Haar extravagante outfits en make-up liet de ster achterwege, maar haar blonde lokken ruilde ze voor de gelegenheid in voor een bruine pruik. De zangeres poseerde dus bijna helemaal naturel – op de pruik na – in haar bed.

‘Ik hou van jullie. De laatste zes shows waren fantastisch, monsters,’ tweette de popster via haar officiële Twitterprofiel. Bij de boodschap voegde Lady Gaga een selfie zonder make-up.

Het is intussen uitgegroeid tot een heuse trend in celebland om selfies te delen met fans. Voornamelijk foto’s waarin sterren zich ontdaan hebben van hun gebruikelijke glamoureuze en opvallende looks lijken erg populair. Zo deelden onder andere Rihanna, Beyonce, Jennifer Aniston, Lily Allen, Gwyneth Paltrow, Demi Lovato en Miley Cyrus recent beelden van zichzelf zonder een spatje schmink. In het geval van Miley zelf vaak zonder make-up én zonder kleren. Sociale media zoals Twitter en Instagram zijn voor sterren de ultieme kanalen om een band op te bouwen met fans en ons te tonen dat ze ook maar mensen zijn. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content