Lady Gaga maakt uitschuiver tegen Anna Wintour

© reuters

Toen de hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue Lady Gaga feliciteerde met haar overwinning op de CFDA Awards, had Mama Monster een wel heel informele respons klaar.

Tijdens haar CFDA Fashion Icon ontvangstspeech vertelde een gegeneerde Lady Gaga het aanwezige publiek over het uitschuivertje dat ze maakte tegen de hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue.

“Als anekdote dacht ik jullie het volgende verhaal te vertellen”, zo klapte de extravagante zangeres uit de biecht in het midden van haar speech. “Toen ik op de hoogte werd gesteld van mijn overwinning, kreeg ik een sms’je van Anna Wintour… Ja, ze stuurt sms’jes! Ik kreeg dus een berichtje waarin stond: “We zijn heel verheugd om jou te vertellen dat je de CFDA Fashion Icon Award hebt gewonnen”.”

Nu heeft La Gaga uiteraard niet maar één Anna in haar gsm staan en verwarde ze Wintour met Anna Trevelyan, een van haar beste vrienden en de assistent van haar stylist Nicola Formichetti. Haar repliek ging dan ook als volgt: “Ja, bitch, het is ons gelukt.”

Vrij snel al kreeg ze een antwoord van Wintour, met daarin: ” Hoe enig, we kijken al uit naar wat je zal aandoen”.

“Omdat mijn vriendin Anna Trevelyan heel goed wist wat ik zou dragen, viel mijn frank”, beëindigde Lady Gaga haar verhaal, onder luid applaus van het publiek. (VF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content