Kritiek op Jessica Simpson voor foto van dochter in bikini

© Reuters

De Amerikaanse zangeres/actrice Jessica Simpson toonde een foto van haar dochter Maxwell (vier maanden) in een gele bikini tijdens een Amerikaanse talkshow.

De Amerikaanse zangeres/actrice Jessica Simpson krijgt momenteel een storm van kritiek over zich heen na het tonen van een foto van haar babydochter Maxwell tijdens ‘The Katie Couric Show’ op de Amerikaanse televisiezender ABC. Op de foto is Maxwell te zien in een bikini en hier nemen heel wat mensen aanstoot aan. Dat schrijft Daily Mail.
Tijdens een interview in het programma ‘The Katie Couric Show’ toonde Jessica Simpson een foto van haar vier maanden oude dochtertje Maxwell. Op zich iets dat elke kersverse moeder zou doen, was het niet dat het kind een gele bikini draagt op de foto. En een baby in een bikini dat is voor enkele mensen toch een stap te ver.

Vooral op de sociale netwerksite Twitter moet de 32-jarige Jessica het ontgelden en krijgt ze heel wat reacties op de foto. Critici beschrijven de foto als ‘fout’ en ‘gewoonweg vreselijk’. De Britse organisatie ‘Kidscape’ is van mening dat Jessica haar baby seksualiseert met een totaal ongepaste outfit.

Wij raden Jessica aan om in de toekomst toch eerst twee keer na te denken voor ze foto’s uit haar privéleven deelt met de wereld. (LVR)Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content