Kristen Stewart niet te zien in nieuwe Balenciaga advertentie

Zou Balenciaga Kristen Stewart aan de kant zetten?

Actrice Kristen Stewart werd eerder door Balenciaga gekozen als het gezicht van het parfum Florabotanica, maar in een recent promotiefilmpje voor het merk is ze nergens te bespeuren.

Het was de voorbije weken moeilijk om het Kristen Stewart-Robert Pattinson drama te ontwijken. Wat nu ook de meningen zijn over de waarheid van heel het gebeuren, al de roddels en media aandacht zouden wel eens een negatieve impact kunnen hebben op het professionele leven van Stewart.

Balenciaga liet eerder weten dat Kristen Stewart met haar “ruwe, rebelse attitude” het perfecte gezicht was voor de campagne van het parfum. We zagen de actrice steeds vaker in Balenciaga couture verschijnen naar aanleiding van wat leek op een vrij stevige deal. Maar in het eerste campagnefilmpje van Florabotanica is Kristen nergens te zien.

Het zou niet de eerste keer zijn dat lucratieve deals afspringen op basis van gebeurtenissen in het persoonlijk leven van het model in kwestie. Zo verloor Kate Moss deals met Calvin Klein, Burberry en H&M na gelekte foto’s van een drugsfeestje met ex-vriend Pete Doherty. (RDM)


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content