Krijgt Victoria Beckham een gastrol in ‘Girls’?

© Twitter

Victoria Beckham liet zich ontvallen dat ze heel graag een gastrol wil in de serie.

Victoria Beckham liet zich ontvallen dat ze heel graag een gastrol wil in de serie.

Posh (39) liet subtiel vallen dat ze graag een rolletje zou hebben in de HBO-serie ‘Girls’. Dat schreef de Evening Standard in november vorig jaar. Dit liet Lena Dunham zich geen twee keer zeggen en ze begon meteen te brainstormen om Victoria Bekcham een plek te kunnen geven in een aflevering van de show. Zo vertelde Lena Dunham aan Vanity Fair: “Ik was echt in shock door te uitspraak van Victoria. Ze heeft het nooit direct tegen mij gezegd, maar ze vertelde het in de media. Ik was meteen enthousiast en ben aan de slag gegaan.”

Mevrouw Beckham is blijkbaar helemaal gek op de show en ze zou ook gezegd hebben dat ze hoopt dat haar dochter Harper ooit naar de show zal kijken. Zo kan haar dochter kennismaken met het perspectief van jonge vrouwen op het leven in de 21e eeuw.

Goede kennissen

Victoria en Lena zijn geen complete vreemden voor elkaar. Zo leerden ze elkaar kennen op het CFDA & Vogue Fashion Fund Event in Chateau Marmont in Los Angeles. De voormalige Spice Girl zette meteen een foto van hun ontmoeting online via Twitter (zie foto). (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content