Krijgt Mila Kunis een koninklijk vrijgezellenfeest?

© Reuters

Volgens de laatste geruchten zou niemand minder dan Prinses Beatrice, prinses aan het Britse Hof, het vrijgezellenfeest van Mila Kunis organiseren. Maar wat is nu juist de link tussen de twee dames?

Volgens de laatste geruchten zou niemand minder dan prinses Beatrice, prinses aan het Britse Hof, het vrijgezellenfeest van Mila Kunis organiseren. Maar wat is nu juist de link tussen de twee dames?

Zonder dat eigenlijk veel mensen het weten, zijn Mila Kunis en prinses Beatrice goede vriendinnen. Ze leerden elkaar kennen toen Ashton Kutcher, de verloofde van Mila Kunis, werd gekozen als 500e ruimtereiziger op de Virgin Galactic, waar de vriend van Beatrice voor werkt. Het duurde niet lang of Beatrice en Mila kwamen via deze weg met elkaar in contact en werden goede vriendinnen. Zo gingen ze vorig jaar zelfs met elkaar op vakantie op de koninklijke jacht in St. Barths.

Vrijgezellen op de koninklijke jacht?

Nu zou, volgens geruchten, goede vriendin Beatrice het vrijgezellenfeest voor Mila Kunis organiseren. Maar aan wat voor leuks zal Mila zich kunnen verwachten? Wij denken aan veel champagne, een stralende zon en misschien wat leuke activiteiten. Gaan bowlen of een beautyavond, dat zal het waarschijnlijk net niet worden. Volgens goedingelichte bronnen zou het verlovingsfeestje voor Mila plaatsvinden in Cannes over enkele weken.

Ashton door de knieën

Mila Kunis (30) en Ashton Kutcher (36) zijn sinds enkele weken verloofd. Hij ging door de knieën en schoof een gigantische diamant om de vinger van Mila. Kunis en Kutcher vormen ongeveer twee jaar een koppel, maar ze kennen elkaar al veel langer: in 1998 leerde ze elkaar kennen op de set van de komische serie ‘That 70’s Show’. Voor Ashton Kutcher is het niet zijn eerste huwelijk. Zo was hij eerder al getrouwd met Demi Moore, maar na acht jaar kwam er een einde aan dit huwelijk. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content