Hendrick's Gin and Tonic

- 5 cl Hendrick's Gin

- 12 tot 15 cl tonic

Vul een glas met ijsblokjes, meng de ingrediënten erin en werk af met komkommer.

Garnituur: drie schijfjes verse komkommer.

Cucumber Bramble

- 2,5 cm verse komkommer, geplet tot pulp

- 5 cl Hendrick's Gin

- 2 cl vers citroensap

- 1,5 cl suikersiroop

- 1,5 cl crème de cassis

Plet de komkommer fijn op de bodem van een breed glas, voeg er ijsblokjes aan toe en meng voorzichtig. Doe er de Hendrick's Gin, het citroensap, de suiker en de helft van de Crème de cassis bij en meng jouw cocktail. Vul aan met fijngestampt ijs en giet de rest van de Crème de cassis over je cocktail.

Garnituur: schijfjes komkommer en verse bramen.

Ruil je komkommer voor een gin&tonic!

Op 14 juni vindt de World Cucumber Day plaats en ontvang je in ruil voor jouw zelfgekweekte komkommer een gratis Hendrick's Gin cocktail in een van twintig de deelnemende premium bars in België. De bartenders demonstreren met veel plezier hoe je straks de perfecte Hendrick's gin&tonic cocktail bij je thuis bereidt. De lijst van deelnemende bars vind je hieronder:

BELGIË

- Brussel: Cipiace / De Haus / Pharmacie Anglaise / Green Lab

- Luik: Le Volga / Gavius Club

- Antwerpen: Dogma / Mixing Tales / Cocktails @ 9 / Jones & co

- Kortrijk: Bar Jules

- Moeskroen: Bistrot des Anges

- Blankenberge: L'Apereau

- Koksijde: Sofie's Living Room

- Gent: Café Theatre

- Hasselt: Bar Ella

- Genk: Wonderbar

LUXEMBURG

- Vagabond barrr / Bar du palais / Franz

Alle info:

www.hendricksgin.com/world-cucumber-day/

www.facebook.com/hendricksginBE/

Hendrick's Gin and Tonic- 5 cl Hendrick's Gin- 12 tot 15 cl tonicVul een glas met ijsblokjes, meng de ingrediënten erin en werk af met komkommer.Garnituur: drie schijfjes verse komkommer. Cucumber Bramble- 2,5 cm verse komkommer, geplet tot pulp- 5 cl Hendrick's Gin- 2 cl vers citroensap- 1,5 cl suikersiroop- 1,5 cl crème de cassisPlet de komkommer fijn op de bodem van een breed glas, voeg er ijsblokjes aan toe en meng voorzichtig. Doe er de Hendrick's Gin, het citroensap, de suiker en de helft van de Crème de cassis bij en meng jouw cocktail. Vul aan met fijngestampt ijs en giet de rest van de Crème de cassis over je cocktail. Garnituur: schijfjes komkommer en verse bramen.