Het ziet er nonchalant uit maar er is wel wat aan gewerkt. Stéphane Bodin (Cannes consultant voor Dessange) deelt zijn red carpet tips.

Kirsten Dunst: mooi in de plooi (screening van 'Loving')., FilmMagic
Kirsten Dunst: mooi in de plooi (screening van 'Loving'). © FilmMagic
  • Was je haar niet op D-Day want dan is het vaak te slap, pluizig, statisch... en dus veel moeilijker om in model te brengen.
Vanessa Paradis met nonchalante krullen bij de première van 'From The Land Of The Moon'., FilmMagic
Vanessa Paradis met nonchalante krullen bij de première van 'From The Land Of The Moon'. © FilmMagic
  • Als het slecht weer is, gebruik ik droogshampoo in plaats van haarlak om meer body aan het haar te geven. Spray van de aanzet tot de puntjes van je haar (dat droog is, niet nat), buig je hoofd naar voren en borstel je haar. Gebruik eventueel een keramische stijltang voor meer glans en werk af met haarlak.
Kristen Stewart met een bijzonder kapsel en bijzondere make-up bij de screening van 'Personal Shopper'., WireImage
Kristen Stewart met een bijzonder kapsel en bijzondere make-up bij de screening van 'Personal Shopper'. © WireImage
  • Heeft je haar het hard te verduren gehad, verwen het dan met het herstellend masker Sublime Restructure van Dessange. Verdeel het masker over de lengtes tot aan de puntjes en laat een tiental minuten inwerken. Voor nog meer effect kan je je haardos in een warme handdoek wikkelen. De openstaande schubben nemen dan nog beter de actieve bestanddelen op. Want een leuk kapsel begint met gezond haar.
Detail van de nonchalante paardenstaart van Blake Lively bij de première van 'BFG'., Getty Images
Detail van de nonchalante paardenstaart van Blake Lively bij de première van 'BFG'. © Getty Images
  • Masseer regelmatig je hoofdhuid. Doe dit wel zachtjes, om de bloedsomloop in je hoofdhuid en niet de talgproductie te stimuleren. Kan met je handen of investeer in een massagespin.
Het ziet er nonchalant uit maar er is wel wat aan gewerkt. Stéphane Bodin (Cannes consultant voor Dessange) deelt zijn red carpet tips.