Kleurboek Cara Delevingne uitgebracht

Wie er hip en trendy is, krijgt een eigen kleurboek. De nieuwe geluksvogel is Cara Delevingne. Dat schrijft de Nederlandse Elle.

Wie er hip en trendy is, krijgt een eigen kleurboek. De nieuwe geluksvogel is Cara Delevingne. Dat schrijft de Nederlandse Elle.

Het 20-jarige Britse topmodel is stilaan de modewereld aan het innemen. Niet enkel op de catwalk is ze een van de meest gevraagde modellen van het moment, maar ook naast de rode loper heeft het model heel wat zaken om naar uit te kijken. Ze is beste vrienden met Rita Ora, is te gast op de meest uitbundige feestjes én haar hoofd staat op reclamecampagnes zo groot als een flatgebouw. Kortom, het lijkt wel alsof Cara Delevingne bezig is haar eigen weg te timmeren, al lijkt er een ding te ontbreken in de weg naar de top: een eigen kleurboek. Maar ook daar heeft iemand aan gedacht en met een eigen kleurboek treedt Cara Delevingne nu in de voetsporen van een ander groot model, namelijk Kate Moss.

Het kleurenboek van Cara Delevingne werd gemaakt door Simone Elliott. Ze voorziet het boek ‘Colour Me Good Cara’ verschillende tekeningen van Cara, die je vervolgens dolenthousiast kan beginnen inkleuren. Het is een vervolg op de kleurboeken van Ryan Gosling en Kate Moss. In totaal bevat het boek van Cara zo’n 16 pagina’s met portretten van het model, die je kleur kan geven naar hartenlust.

Meer informatie over het kleurboek van Cara kan je terugvinden op deze website. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content