Kim Kardashian verrast met gebleekte wenkbrauwen

© Instagram Kim Kardashian

Kim en Cara Delevingne zijn beide trendsetters als het op wenkbrauwen aankomt.

Kendall Jenner gaf een verjaardagsfeest, maar oudere zus Kim ging met alle aandacht aan de haal. Zo besliste ze om voor de gelegenheid haar wenkbrauwen te bleken.

Zou de aanwezigheid van Cara Delevingne Kim ertoe aangezet hebben om iets ‘speciaals’ met haar wenkbrauwen te doen? Zoals iedereen intussen wel weet, is Cara de ‘koningin van de opvallende wenkbrauwen’. Vanaf het moment dat zij furore maakte op de catwalk, waren dikke, opvallende wenkbrauwen plots een trend. Kim wilde niet onderdoen voor Miss Delevingne en besloot om op het verjaardagfeestje van haar zus Kendall om opvallend voor de dag te komen.

De outfit was nog redelijk sober, maar de wenkbrauwen waren gebleekt. Haar zwarte haren contrasteerden met de blonde wenkbrauwen, waardoor Kim met alle aandacht op het verjaardagsfeest van zus Kendall ging lopen. De geblondeerde wenkbrauwen zijn gelukkig maar tijdelijk. Zo werden ze gebleekt voor een fotoshoot met make-up. Toch kon Kim het niet laten om haar wenkbrauwen te delen met de wereld. Ze plaatste een foto op Instagram met het onderschrift: “Wees niet bang van mijn gebleekte wenkbrauwen…het is voor een fotoshoot’.

Op het verjaardagsfeestje van Kendall, die 19 jaar oud is geworden, was ook de rest van de familie Kardashian aanwezig. Ook Kanye West en French Montana waren op de party in Beverly Hills. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content