Kim Kardashian vergelijkt zichzelf met Elizabeth Taylor

© Instagram Kim Kardashian

De Amerikaanse realityster heeft wederom het nieuws gehaald door zich te gaan vergelijken met de grote Hollywoodactrice Elizabeth Taylor.

De Amerikaanse realityster heeft wederom het nieuws gehaald door zich te gaan vergelijken met de grote Hollywoodactrice Elizabeth Taylor. Een vergelijking die inhoudelijk op erg weinig gebaseerd is lijkt ons.

Kim Kardashian heeft zich op haar Instagramprofiel vergeleken met actrice Elizabeth Taylor. Zo postte ze een foto van zichzelf met haar haar in een handdoek en verlovingsring duidelijk zichtbaar op Instagram. Kim schreef bij de foto ‘My Idol’. Ze maakte hier de vergelijking met een foto van Elizabeth Taylor uit de jaren 60.

‘Kupp-diamant’

De ‘selfie’ komt er niet zomaar. Zo is Kim Kardashian grote fan van de glamour van Elizabeth Taylor én volgens ons heeft de ‘bling bling’ om haar ringvinger er ook wel iets mee te maken. Zo toont Taylor in de originele foto, genomen door haar goede vriend Roddy McDowall, uit de jaren 60 een ring met grote diamant. Het was een geschenk van haar man Richard Burton. De diamant was oorspronkelijk van Vera Krupp, de tweede echtgenote van de Duitse staalmagneet Alfred Kupp. De diamant is dan ook beter bekend onder de naam ‘Kupp-diamant’. Elizabeth Taylor was gek op dit juweel en droeg het zelfs in sommige van haar films. In 2011 werd de ring verkocht op een veiling van Christies voor meer dan 8 miljoen dollar.

En wie goed kijkt, die ziet dat deze ring als twee druppels water lijkt op de verlovingsring van Kim Kardashian. De foto toont nog maar eens hoe trots, en grotesk, de verlovingsring van Kim is. (LVR)

In dit videofragment draagt Elizabeth Taylor de ‘Kupp-diamant’. Bovendien bespreekt ze in ‘Larry King Live’ haar liefde voor diamanten:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content