Kim Kardashian verbaast met jurk op Paris Fashion Week

Voor een feestje in Pavillon Ledoyen, tijdens de PFW, koos Kim Kardashian voor een jurk waarbij de decolleté bijna reikt tot aan haar navel. Ging Kim deze keer een stapje te ver?

Voor een feestje in Pavillon Ledoyen, tijdens de PFW, koos Kim Kardashian voor een jurk waarbij de decolleté bijna reikt tot aan haar navel. Ging Kim deze keer een stapje te ver?

Het lijkt wel of Kim Kardashian (32) er alles aan doet om haar post-babylichaam aan iedereen te tonen. In tegenstelling tot veel van haar collega’s, die er alles aan doen om hun lichaam te verbergen na een zwangerschap, doet Kim niets liever dan haar vormen te tonen.

Ze laat dan ook geen gelegenheid voorbijgaan om in de meest ‘sexy’ jurken te kruipen en te tonen wat ze in huis heeft. Want sinds haar zwangerschap en de geboorte van baby North lijkt de kledingstijl van Kim Kardashian nog uitdagender te zijn geworden en lijkt ze voor niets meer terug te schrikken. De jurk, die ze droeg op het feestje ‘Mademoiselle C’ in Pavillon Ledoyen, gaat niet onopgemerkt voorbij. De decolleté die bijna tot aan haar navel reikt én de open stukjes stof aan het begin van de rok, zijn voer voor discussie. Het ontwerp van Riccardo Tisci, creatief directeur van Givenchy, laat niemand onberoerd en er wordt zelfs gefluisterd dat Kim dit soort van jurken zou dragen op de Paris Fashion Week om de magere modellen, die we op de catwalk zien, het nakijken te geven.

Givenchy

Eerder deze week werden Kim en Kanye gespot bij de show van Givenchy op de PFW. Kim Kardashian droeg een op maat gemaakte jurk van Givenchy, waarbij haar decolleté ook weinig aan de verbeelding overliet en Kim haar troeven duidelijk wist uit te spelen. Een zwarte jurk met bovenaan doorschijnende stof: Kim trekt de aandacht. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content